Prošla su tri tjedna od predstavljanja Rimac Conept C_Two automobila u Genevi, a tvrtka je već gotovo rasprodala svih 150 modela.

Vlasnici će svoje automobile dobiti 2020. godine

Rimac C_Two je bio jedna od najvećih zvijezda ovogodišnjeg događa u Ženevi. Automobil je nasljednik prijašnjeg modela Concept One, a cijena mu je 1,7 milijuna eura. Prema statistikama koje navode iz Rimca, ovo bi trebao biti najbolji sportski auto na svijetu.

Prema statistikama iz kompanije automobil dostiže brzinu od 100 km/h u 1,9 sekundi, a doseg mu je čak 650 km.

Prema riječima Kreše Ćorića, voditelja prodaje u Rimac Automobilima, ostalo je još samo nekoliko primjeraka. Cijena automobila je 1,7 milijuna dolara, s time da ta cijena može biti i viša ukoliko se kupac odluči na dodatnu opremu. Vlasnici će svoje automobile dobiti 2020. godine. U međuvremenu pogledajte ovaj sjajan promo video za auto koji je tvrtka napravila uz glazbu 2CELLOS-a:

Automobil dostiže brzinu od 100 km/h u 1,9 sekundi, a doseg mu je čak 650 km

Automobil koji razvija 1,914 konjskih snaga i 2300Nm okretnog momenta ovih dana će biti predstavljen i na sajmu u New Yorku. Prema statistikama iz kompanije automobil dostiže brzinu od 100 km/h u 1,9 sekundi, a doseg mu je čak 650 km, što je zbilja velik doseg za električni automobil.

Vlasnici će svoje automobile dobiti 2020. godine. Nedavno je Mate Rimac osvojio i nagradu za poduzetnika godine, o čemu možete čitati ovdje.