Zatvori

PoslovniPuls portal je s tradicijom dužom od 7 godina, a od tada je na njemu napisano i objavljeno više od 27.000 članaka. Upravo radi toga, naš se portal gotovo uvijek nalazi na samom vrhu u tražilica, što generira dodatnu posjetu.

Portal je u svojim najboljim danima imao 45.000 jedinstvenih mjesečnih posjetitelja, a to ga je pozicioniralo kao jednoga od vodećih hrvatskih digitalnih medija.

PoslovniPuls uvijek je podržavao uspješne priče i događaje, a tako će nastaviti i u budućnosti. Početkom 2018. godine, portal je preuzeo tim generacije Y, koji je predstavio novi moderni business portal s pogledom iz druge perspektive:

  1. Aktualne vijesti iz poslovnog svijeta ažuriraju se svakodnevno
  2. Edukativni sadržaji koji će vam pomoći oko poboljšanja vašeg poslovanja
  3. Inspirirajući video prilozi koji vas još više pokreću u poslovnom i privatnom svijetu
  4. Kolumne
  5. Nove platforme koje su popularne 'vani', poput Podcasta

CILJEVI?

Do kraja 2018. godine cilj je na stranicu privući 372.000 jedinstvenih posjetitelja, što bi bio gotovo dvostruki rast u odnosu 125.058 posjetitelja koji su dolazili na portal u 2017. godini.

Želimo se približiti mlađoj publici koja je u poslovnom svijetu ili u njega tek ulazi te olakšati generacijama BB i X prihvaćanje i suradnju sa današnjim metodikama funkcioniranja novijih generacija.

OGLAŠAVANJE

Naš katalog za oglašavanje možete pogledati ovdje

Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram