U nastavku vam predstavljamo PoslovniPuls tim koji za vas svakodnevno priprema kvalitetan sadržaj iz poslovnog svijeta.

PoslovniPuls dobiva novo ruho i osvježenje u obliku novog sadržaja. Osim poslovnih vijesti više ćemo pozornosti dati uspješnim poslovnim pričama, stručnim člancima te među prvima video i podcast sadržaju.

AMEL HADŽIPAŠIĆ

Glavni urednik portala PoslovniPuls. Marketing, mediji i konzalting su njegov svijet. Ima dugogodišnje iskustvo vođenja brojnih nacionalnih i EU projekata. Veliki je obožavatelj košarke, dobre glazbe i putovanja.

Javite mu se na amel.hadzipasic@poslovnipuls.com

ARIJANA ĆERDIĆ

Naša nova kolumnistica veliki je zaljubljenik u avanture i putovanja, a digitalni marketing njena je strast. Svoje dosadašnje iskustvo gradila je studiranjem u Bratislavi, organizacijom projekata te kao voditelj društvenih mreža raznih udruga.

Javite joj se na arijana.cerdic@poslovnipuls.com

DARIO VAROŠANEC

Moderno doba nas tjera da pomičemo svoje granice svakodnevno. Dario je svoje počeo pomicati sa 16 godina sudjelujući i organizirajući razne konferencije, sportske događaje te aktivno se uključujući u rad udruga Start-Up i AIESEC.

Javite mu se na dario.varosanec@poslovnipuls.com

KRISTIJAN MARIĆ

Novinar rubrike tehnologija i blockchain. Interes za tehnologijom je dobio od malih nogu i tražilice smatra svojim oružjem za svaki dan. Osnovao je digitalnu agenciju Marvin Web. Dok ne sjedi za računalom se bavi i ekstremnim sportovima.

Javite mu se na kristijan.maric@poslovnipuls.com