Američkom lancu pizzerija Domino’s su rupe na cestama jednostavno došle preko glave i odlučili su preuzeti stvari u svoje ruke. Lanac pizzerija je pokrenuo kampanju u kojoj pomažu u popravljanju cesta kako bi pizze savršene došle njihovim korisnicima.

Ovaj problem su toliko ozbiljno shvatili da čak imaju i web stranicu koja s grafikama i detaljima korisnicima točno objašnjavanja što se događa njihovoj pizzi na putu. Zahvaljujući postavljenoj kameri u kutiji točno možete vidjeti kroz što pizze prolaze kad se naleti na jednu od mnogobrojnih rupa na cestama.

 

Kako bi riješili ovaj problem, Domino’s je zaposlio određeni broj ekipa koji je zadužen za popunjavanje tih rupa. Ekipe su podijeljene u par gradova, Burbank, California (pet rupa popunjeno), Texas (8 rupa popunjeno), 40 rupa popunjeno u Milford-u, Delaware i čak 150 rupa popunjenih u Atheni iz Georgije.

Naravno, nije posve altruistički!

Na svaku popunjenu rupu stavljaju svoj logotip i oznaku “OH YES WE DID“.

Stanovnici gore navedenih gradova i njihovi gradonačelnici nemaju ništa protiv jer kako kažu bolje da je na cesti malo tamnija kocka s Domino’s logotipom nego rupa.