Taxi Cammeo u ponedjeljak započeo je s radom u Vinkovcima…

Cammeo je stanovnicima Vinkovaca omogućio prva tri dana besplatne vožnje, a koliko su Vinkovčani oduševljeni dolaskom Cammea govore i brojke.

Naime, u prva tri dana besplatne vožnje prevezeno je gotovo 1000 putnika, a Cammeov call centar zaprimio je više od 1200 ulaznih poziva. Ono što nas posebno veseli je to što Vinkovčani koriste i mobilnu aplikaciju kako bi besplatno naručili svoju vožnju pa je tako 15% vožnji naručeno putem aplikacije. Sve ove brojke pokazuju kako su stanovnici Vinkovaca prepoznali Taxi Cammeo kao pouzdan, siguran i pristupačan taksi servis koji im je dostupan u svakom trenutku te koji im pomaže u obavljanju svih njihovih svakodnevnih obaveza, navodi se u priopćenju.

Taxi Cammeo u Vinkovcima zapošljava 12 djelatnika, a u floti ima tri nova, moderno opremljena vozila. Cammeo grupa planira povećati broj vozila u floti pa tako i broj zaposlenika obzirom na izvrsnu prihvaćenost Cammeove usluge u ovome gradu što će sasvim sigurno dodatno razveseliti mnoge Vinkovčane, stoji u priopćenju.