U Umagu se 12. i 13. listopada održavaju COTRUGLI Daysi, ali i konferencija pod nazivom Business 4.x and Future of HR… or how tech can help.

COTRUGLI Business School je vodeća poslovna škola u Jugoistočnoj Europi koja ima 2.000 alumnija, a upravo će se u Umagu dogoditi veliko godišnje okupljanje na kojemu se očekuje 600-tinjak MBA-ovaca.

Najveće je to okupljanje MBA-ovaca u regiji, a mnogi među njima na vodećim su funkcijama u tvrtkama te iza sebe imaju uspješne priče. Upravo zbog toga u sklopu COTRUGLI Daysa održat će se i konferencija na kojoj će predavati mnogi od njih.

 

Tko će sve govoriti na konferenciji?

Na konferenciji će se naći jaka imena i domaći TOP manageri, među kojima su Terence Tse (Co-founder and entrepreneur, Nexus Frontier Tech), Danny Goh (Co-founder and CEO, Nexus Frontier Tech), Branko Mitrović (Chief Corporate Affairs Officer, Telenor), Hrvoje Merki (CEO, Eurco), Zrinko Kamber (CEO, Medora Hotels & Resorts), Marko Križanec (Deputy General Manager, ENERGO), Branko Mitrović (CEO, fSD), Gašper Fečur (CEO, New Frontier Group SLO), Zrinka Bokulić (CEO, Amines), Katja Matić (Head of people development, A1), Hajdi Ćenan (COO, Drap)… i još mnogi drugi, a cijeli popis govornika možete pronaći ovdje.

Fokus na HR i tehnologiju

Glavno pitanje na konferenciji bit će koja je budućnost HR-a, a na to će pitanje između ostalih pokušati dati odgovor vodeći stručnjaci na tom području Marija Felkel (CHRO, HT), Mojca Domiter (Executive Director Corporate HR, Atlantic Grupa), Lana Grgurić (Head of HR Retail and GBS CEE Unicredit Bank Romania), Zdravka Demeter Bubalo (HR Vice President, MOL Group) i još mnogi drugi, a cijeli popis govornika možete pronaći ovdje.

 

Predstavljanje velikih Blockchain projekata iz regije

Uz sve navedeno, na konferenciji će se predstaviti i vodeći regionalni ICO projekt, riječ je o Tolaru. O projektu će pričati Josip Marićević (CTO) i Mario Vojvoda (CIO), ali i Tadej Slapnik (director), koji je još donedavno bio u Vladi Republike Slovenije gdje je radio na razvoju Blockchain tehnologije.
Uz Tolar, predstavit će se i novi projekt, Communia, o kojemu će pričati njen osnivač Mario Gigović.

Velike prilike za networking

Na događaju će se i „networkati“ te će se održavati bilateralni sastanci s nekim od najutjecajnijih alumnija u regiji što je zgodna prilika za nove poslovne veze.
Meeting planner je online meeting alat koji omogućava da jednostavno napunite svoj raspored, dogovorite sastanke i nađete nove partnere kako bi što bolje iskoristili svoje vrijeme za networking.

Kotizacije

Cijena kotizacija iznosi 100 EUR-a, a ako želite imati i bilateralni stol, onda je iznos kotizacije 150 EUR-a. Za sve alumnije COTRUGLI Business School, cijena iznosi 50 EUR-a.

Prijaviti se možete OVDJE.