U Umagu nas 12. i 13. listopada očekuje konferencija pod nazivom Business 4.x and Future of HR… or how tech can help.

U 2018., ali i poslije, očekujemo nastavak rasta i razvoj AI-a, robotike, automatizacije ali i drugih naprednih tehnologija. Vodeće organizacije rade naporno da ubace ljude u taj proces – redizajniraju radnu arhitekturu, obuče ljude i reorganiziraju kompanije da bolje iskoriste tehnologije i transformiraju svoj biznis.

 

TOP manageri iz regije na konferenciji u Umagu

Na konferenciji će se naći jaka imena i domaći TOP manageri, među kojima su Marija Felkel (CHRO, HT), Branko Mitrović (Chief Corporate Affairs Officer, Telenor), Hrvoje Merki (CEO, Eurco), Mojca Domiter (Executive Director Corporate HR, Atlantic Grupa), Zrinko Kamber (CEO, Medora Hotels & Resorts), Marko Križanec (Deputy General Manager, ENERGO), Branko Mitrović (CEO, fSD), Gašper Fečur (CEO, New Frontier Group SLO), Zrinka Bokulić (CEO, Amines), Katja Matić (Head of people development, VIP), Hajdi Ćenan (COO, Drap)… i još mnogi drugi, a cijeli popis govornika možete pronaći ovdje.

Prijaviti se možete OVDJE.

 

Velike prilike za networking

Uz konferenciju, na događaju će se i „networkati“ te će se održavati bilateralni sastanci sa nekim od najutjecajnijih alumnija u regiji što je zgodna prilika za nove poslovne veze. Bilateralni sastanci se održavaju u SOL GARDEN HOTEL-u, a za sudjelovanje na sastancima, treba se registrirati preko „Meeting planner-a“.

Meeting planner je online meeting alat koji omogućava da jednostavno napunite svoj raspored, dogovorite sastanke i nađete nove partnere kako bi što bolje iskoristili svoje vrijeme za networking.

Prijaviti se možete OVDJE.

 

Kotizacije

Cijena kotizacija iznosi 100 EUR-a, a ukoliko želite imati i bilateralni stol, onda je iznos kotizacije 150 EUR-a. Za sve alumnije COTRUGLI Business School, cijena iznosi 50 EUR-a.

Prijaviti se možete klikom ovdje.