PoslovniPuls od danas dobiva novo ruho i osvježenje u obliku novog sadržaja. Osim poslovnih vijesti više ćemo pozornosti dati uspješnim poslovnim pričama, stručnim člancima te među prvima video i podcast sadržaju.

Bit ćemo pretežito usmjereni na teme poput poduzetništva, startupova, blockchaina, digitalnog marketinga te pratiti najnovije trendove u tehnologiji.

Najviše pažnje bit će posvećeno uspješnim poduzetničkim pričama iz cijele Hrvatske i šire u kojima će sugovornici podijeliti svoj životni i poslovni put, formulu uspjeha, način poslovanja te otkriti na kojim su greškama najviše naučili i dati savjete koji im pomažu kroz život. Bit će zastupljene i teme koje olakšavaju balans između privatnog i poslovnog života pa će naši čitatelji svakodnevno dobivati korisne savjete iz područja poput fitnessa, prehrane, osobnog razvoja…

Jedna od novosti su i kolumne vodećih stručnjaka iz Hrvatske i inozemstva. Stručne članke na pristupačan i zanimljiv način pisat će profesionalci iz financija, marketinga, prodaje, osobnog razvoja, IT…Neki od kolumnista su Ivica Srakočić (Franck), Marijan Palić (COTRUGLI), Mato Rajić (Grizli komunikacije), Blanka Lasić (Mindist), Dorijan Palić (Eclectic digital), Kristijan Marić (Marvin Web), Miško Macolić Tomičić (Markething), Dario Varošanec (AIESEC), Arijana Ćerdić (Inspire Me)…

U svom radu nastojat ćemo pomjerati granice prateći najnovije svjetske trendove pa tako uskoro možete očekivati i prvi video i podcast sadržaj poslovne tematike na našem tržištu.

Kako bi se što bolje povezali s čitateljima i izgradili zajednicu oko portala možete očekivati i održavanje različitih evenata i edukacija.

Dio je to onog što smo sve pripremili.

Čitamo se.

Amel Hadžipašić

amel.hadzipasic@poslovnipuls.com