LG Electronics i M SAN Grupa d.d.  potpisali su ugovor o distribuciji za proizvode iz segmenta računalstva te poslovnih rješenja. M SAN Grupa do sada je u svojoj distribuciji nudila kompletan audio i video program, programe bijele tehnike te male kućanske aparate tvrtke LG. Distribucija je obuhvaćala digitalne kućanske aparate LG-a (hladnjaci, perilice za rublje, usisavači, mikrovalne pećnice), elektronske uređaje (kućna kina, audio i video playeri, auto akustika i navigacijski uređaji) te digitalne zaslone (CRT, LCD i plazma televizori).  Ovim ugovorom distribucija se proširuje na nove serije naprednih LG-evih  monitora, optičkih (DVD i Blu-ray) čitača, HDD uređaja i projektora i to na području Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije. Zajednički cilj oba partnera je ponuditi korisnicima najkvalitetnije proizvode te im osigurati maksimalnu podršku, stoji u priopćenju iz M SAN-a.
LG Electronics (LG) je globalni predvodnik i tehnološki inovator na području potrošačke elektronike, mobilnih komunikacija i  kućanskih aparata. Zapošljava više od 84 000 ljudi, u preko 115 poslovnih jedinica i 84 podružnice diljem svijeta. U 2009. godini zabilježio je prodaju od 43,4 milijardi američkih dolara, a podijeljen je na pet poslovnih cjelina: kućna zabava, mobilne komunikacije, kućanski aparati, klima uređaji i poslovna rješenja. LG je jedan od vodećih proizvođača televizora s ravnim zaslonom, audio i video uređaja, mobilnih telefona, klima-uređaja i perilica rublja.

“Izrazito mi je drago što smo novim ugovorom o distribuciji proširili postojeću suradnju s M SAN Grupom. Uvjereni smo da će nastavak objedinjavanja pametne tehnologije LG Electronicsa i pametne logistike M SAN Grupe kupcima osigurati najkvalitetnije uređaje po najkonkurentnijim cijenama” izjavio je Mario Medved, direktor predstavništva LG Electronicsa u Republici Hrvatskoj.

“Budući da je LG Electronics jedan od TOP 100 globalnih brendova, iznimno smo zadovoljni  time što  našu suradnju nastavljamo proširivanjem distribucije. Dobre poslovne  rezultate rada M SAN Grupe na tržištima Republike Hrvatske i tržištima u okruženju te status vodeće regionalne IT kompanije, prepoznali su i vodeći svjetski brendovi koji distribuciju  povjeravaju provjerenom i pouzdanom partneru s kojim mogu ostvariti zacrtane planove, a poslovnim partnerima pružiti široku paletu vrhunskih proizvoda i pratećih usluga.” istaknuo je Miroslav Huzjak, predsjednik Uprave  M SAN Grupe.