Europska startup scena svakim danom sve više jača i napreduje – a nastavit će i dalje zahvaljujući ovakvim projektima…

U posljednjih nekoliko godina, Europa je svakako postala startup friendly mjesto ili se barem svojski trudi to postati. Za razliku od jedinstvenog tržišta SAD-a, Europu se mora nositi s velikom fragmentiranosti, različitim jezicima, kulturama i navikama. Sve to znatno otežava proces regrutacije novih talentiranih zaposlenika za europske startup kompanije.

No, ovaj projekt će sigurno pomoći…

Riječ je o servisu WorkInStartupsjob boardu za industriju brzorastućih tehnoloških kompanija. Ako želite raditi za tvrtku koja ima ambiciju postati europski Facebook ili Twitter – ovo je pravo mjesto da se bacite u potragu za poslom.  Servis postoji već dvije godine, a trenutno prikazuje više od 1.000 dostupnih radnih mjesta za cijeli niz kategorija: od marketinga i dizajna, pa sve do programiranja i stažiranja.

Oglasi za posao iz Velike Britanije su najzastupljeniji, no moguće je pronaći i nekolicinu radnih mjesta u drugim europskim zemljama poput Njemačke i Švedske.

Pa eto, ako sanjate o radnom mjestu u nekom ambicioznom europskom startupu, bacite oko na ovaj oglasnik za zapošljavanje…