Zatvori
Poslovni Puls
15/07/2018

Na dan finala i burgeri u hrvatskim bojama

Sve je više proizvoda u hrvatskim bojama i obilježjima, pa tako ne čudi niti to da su se pojavili burgeri u hrvatskim bojama.

Kockice su zavladale Hrvatskom i možete ih vidjeti od automobila, odjevnih kombinacija, na ručnicima za plažu, a na Foodballerki će danas premijerno predstaviti  i CroBurger – jedinstveni trobojni burger.

Pripremit će ga na kućici  Kitchen & Grill Plac u nedjelju,15.7. u 14.00 h što će biti sjajna uvertira za utakmicu. CroBurger, burger 'Iznad svih' burgera, kako ga od milja zove autor Joško,  autohtoni je hrvatski proizvod, a njegovo je pecivo obojeno u boje hrvatske zastave.

 

Pri izradi peciva nisu korištena umjetna bojila već ona prirodna od cikle i borovnice.

Promjer ovog gigantskog CroBurgera veći je od 43 cm, a osim karakterističnog peciva burger obogaćuju domaća hrvatska junetina, coleslaw salata i umak 'Plac'. To jednostavno morate probati!

 

Naši omiljeni - produžetci

Poznato je da se Strossmayerovom trgu gledaju utakmice pa će se tako gledati u nedjelju od 17 h i veliko finale, a novost je da Foodballerka ide u produžetke.

 

Iako je festival trebao završiti 15.7. kada završava i Svjetsko nogometno prvenstvo, Festival će raditi i u ponedjeljak, 16.7. kada će se na velikom ekranu od 12 kvadratnih metara, pratiti prijenos dočeka hrvatske nogometne reprezentacije.

 

Ako ste propustili, pročitajte koje su tvrtke iskoristile priliku za super promociju i zašto predlažemo kampanju: Croatia - Full of Champions!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram