Zatvori
Poslovni Puls
20/05/2020

Pripremite se na nove izazove uz pomoć stručnjaka COTRUGLI poslovne škole!

Posljedice pandemije bez sumnje su osjetile sve tvrtke širom svijeta. No, unatoč tmurnim okolnostima i brojnim izazovima, trenutna kriza stvorila je i brojne prilike. Jesu li organizacije spremne iskoristiti nove mogućnosti? Koja znanja treba posjedovati kako bi se uspješno odgovorilo na izazove, saznajte na virtualnom događaju COTRUGLI Business School – Meet the Faculty. 

Upoznajte predavače COTRUGLI poslovne škole

COTRUGLI predavači su pomno odabrani svjetski stručnjaci s bogatim akademskim i konzultantskim iskustvom, a svojim širokim rasponom interesa i pristupa COTRUGLIJU daju jedinstvenu dubinu. 28. svibnja imate priliku upoznati COTRUGLI predavače na besplatnom virtualnom događaju „Meet COTRUGLI Faculty“. Više informacija i prijava na linku!

Prije samog eventa, neki od njih podijelili su s nama svoje smjernice za što bolju pripremu za novo normalno.

Terence Tse, PhD, predavač Strategic and Financial Leadershipa, navodi četiri stavke uz koje se možemo pripremiti za bolju budućnost: 1) upravljanje neposrednim prioritetima, a to su sigurnost zaposlenika i upravljanje financijama koje će imati izravan učinak na osiguranje kratkoročnog i dugoročnog ekonomskog opstanka; 2) planiranje scenarija: novo normalno podrazumijevat će mnogo više nesigurnosti što od lidera zahtjeva predviđanje budućnosti na temelju čvrstih podataka i slabih signala; 3) digitalna transformacija mora biti plan A jer ako se pravilno izvede, kompanijama omogućuje konkurentsku prednost; 4) novi set vještina i promjena načina razmišljanja lidera, mehaničko razmišljanje treba zamijeniti kompleksno. 

Anthony J. Evans, PhD, koji na COTRUGLIJU predaje Managerial Economics & Problem Solving, tvrdi da je nemoguće shvatiti kako će koronavirus utjecati na globalno gospodarstvo, no neke stvari su jasne. Prije svega, jasno je da se neće vratiti svi dugovi. Kriza je ukazala na krhkost u globalnoj ekonomiji zbog nedostatka inovacija, neprijateljstva prema slobodnom protoku kapitala i radne snage, prekomjernog broja procedura u određenim industrijama i pitanja pronalaska rješenja. Zaključuje i kako nas je izolacija podsjetila na dostojanstvo rada, dobrobiti putovanja i potrebu kolaborativnog, multikulturnog rješavanja problema.

Uvjerite se sami u kvalitetu COTRUGLI predavača i saznajte zašto je COTRUGLI regionalni lider u poslovnoj edukaciji! Više informacija i prijava na linku!

Kako biste bili uspješan lider koji je u potpunosti spreman odgovoriti na izazove poslovnog svijeta sutrašnjice potrebno je posjedovati relevantno znanje i biti okružen pravim ljudima, a COTRUGLI poslovna škola svojim polaznicima to omogućuje kroz vrhunski MBA program. Prilikom odabira MBA programa, važno je znati teme predavanja, no još je važnije znati tko će ih predavati. 

COTRUGLI poslovna škola kroz posebnu upisnu pogodnost pruža podršku onima koji nastavljaju ulagati u svoj liderski potencijal u ovim izazovnim vremenima.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram