Zatvori
Poslovni Puls
30/04/2020

Leading After Crisis: prijave na COTRUGLI virtualna predavanja i dalje u tijeku!

Predavanje Building Resilience Through Strategic Foresights održat će se 7. svibnja pod vodstvom Marka Esposita, PhD te će biti treće u nizu iz ciklusa Leading After Crisis.

Zadnjih tjedana lideri sve svoje napore ulažu u rješavanje kriznih situacija i vođenje promjenama. Njihova potraga za alatima i idejama kako izazovne situacije pretvoriti u nove poslovne prilike nikada ne prestaje, a to potvrđuje i sudjelovanje na raznim virtualnim predavanjima. Među takvim predavanjima nalazi se i program „Leading After Crisis“ kojeg izvodi COTRUGLI Business School. Ovim ciklusom predavanja nastoji se pomoći tvrtkama i liderima što bolje se suočiti s onime što nas čeka nakon aktualne krize.

7. svibnja slijedi treće predavanje u nizu na temu Building Resilience through Strategic Foresights pod vodstvom Marka Esposita, PhD. Na predavanju će se raspravljati o strateškim alatima namijenjenima za uspješno upravljanje „nepoznanicama“, minimiziranju njihovih destruktivnih utjecaja i smjernicama za prilagodbu promjenama.

Ovakva predavanja jedinstvena su prilika za interakciju s najboljim predavačima na COTRUGLIJU te stjecanje uvida u nove poslovne prilike i inovativne poslovne modele. Nakon već spomenutog, očekuju se još dva: 14. svibnja na temu Financial Leadership in the Current Crisis (predavač Terence Tse, PhD) te 21. svibnja na temu Action in Uncertain Times (predavač: Anthony J. Evans, PhD).

Zainteresirani se mogu prijaviti na sva predavanja ili odabrati samo jedno od njih. Članovi COTRUGLI Alumni zajednice ostvaruju posebne cjenovne pogodnosti.

Za više informacija i prijavu posjetite ovaj LINK.

Zašto odabrati COTRUGLI Business School?

Za uspjeh je potrebno posjedovati relevantno znanje, imati konkurentnu diplomu te biti okružen pravim ljudima, a upravo to COTRUGLI Business School omogućuje svojim polaznicima. Škola okuplja 2200 alumnija, a njezini programi su međunarodno akreditirani od strane Assocation of MBAs (AMBA). Priznanje od strane AMBA-e polaznicima jamči prepoznatljivost i konkurentnost diplome, kvalitetu predavača, iskustvo i relevantnost polaznika te dodatne aktivnosti koje podržavaju networking polaznika.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram