Zatvori
Poslovni Puls
14/04/2020

Ciklus COTRUGLI virtualnih predavanja: Leading After Crisis

Trenutna globalna situacija s koronavirusom izazvala je velike turbulencije i nesigurnosti među mnogim tvrtkama i svjetskim gospodarstvima. Prilagoditi se i ostati konkurentan u vremenima koja slijede bit će od presudne važnosti.

Vodeći računa o novonastalim okolnostima, COTRUGLI Business School pokreće ciklus online predavanja „Leading After Crisis“ kojim će se pružiti jedinstvena prilika za interakciju s najboljim predavačima na COTRUGLIJU te stjecanje uvida u nove poslovne prilike i inovativne poslovne modele.

Program predavanja sadrži 5 pomno odabranih tema koje će tvrtkama i liderima pomoći u pripremi za izazove s kojima ćemo se suočiti nakon krize:

  • travnja 2020.: Leading in Tough Times, predavač: Mike George
  • travnja 2020.: Crisis: A Chance for Digitalization?, predavač: Nicolas Kfuri, PhD
  • svibnja 2020.: Building Resilience through Strategic Foresights, predavač: Mark Esposito, PhD
  • svibnja 2020.: Financial Leadership in the Current Crisis, predavač: Terence Tse, PhD
  • svibnja 2020.: Action in Uncertain Times, predavač: Anthony J. Evans, PhD

Zainteresirani biraju žele li se prijaviti na cijeli program ili na samo neka predavanja, o čemu će ovisiti  ukupna cijena kotizacije. Članovi COTRUGLI Alumni zajednice ostvaruju posebne cjenovne pogodnosti.

Za više informacija i prijavu posjetite ovaj LINK.

Zašto odabrati COTRUGLI Business School?

Za uspjeh je potrebno posjedovati relevantno znanje, imati konkurentnu diplomu te biti okružen pravim ljudima, a upravo to COTRUGLI Business School omogućuje svojim polaznicima. Škola okuplja 2200 alumnija, a njezini programi su međunarodno akreditirani od strane Assocation of MBAs (AMBA). Priznanje od strane AMBA-e polaznicima jamči prepoznatljivost i konkurentnost diplome, kvalitetu predavača, iskustvo i relevantnost polaznika te dodatne aktivnosti koje podržavaju networking polaznika.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram