Zatvori
Poslovni Puls
30/12/2019

U Zagrebu se u 2020. odvija festival za ambicioznu ženu

Sljedeće godine će održat od 5.6.2020. u ambijentalnom objektu La Grma pored šume Grmoščica pod nazivom Miss Adventure. Festival inspirira žene da ostvare svoji puni potencijal u karijeri te nudi bogati repertoar svjetskih govornica.

Mlada poduzetnica nakon karijere u eBayu odlučila otvoriti svoje poduzeće i sudjelovati u poticanju ženskog poduzetništva

Paola Crevatini Rebasmen iza sebe broji više od desetljeća uspješne marketinške karijere u tvrtkama kao što su Microsoft, Unilever i eBay. Nakon što je dobila otkaz zbog restrukturiranja tvrtke se odlučila na hrabar potez – osnovati svoje poduzeće. Počela je sa digitalnom platformom pod nazivom Miss Adventure na kojoj će se poduzetnice moći umrežavati sa drugim poduzetnicama…

Kako je sve počelo?

Kada sam pokretala vlastito poduzeće morala sam sve sama od početka izgraditi i naučiti te sam se osjećala vrlo usamljeno. Poželjela sam da postoji jedno mjesto koje će mi pružiti potrebne informacije i podršku. Tako sam osnovala Miss Adventure. Željela sam ženama pružiti mjesto gdje mogu biti svoje i umrežiti se s osobama sličnih ambicija. Najvažniji dio Miss Adventure je postati članom jedne zajednice koja istinski podržava jedna drugu. Biti dio ove zajednice ne znači samo biti pustolovan duh već i pomagati drugima.

Zašto si odlučila ostaviti siguran posao iza sebe?

Prošle godine u Rujnu sam dobila otkaz zbog restrukturiranja firme i tada mi se rodila ideja za festivalom. Odlučila sam riskirati, skupila sam ušteđevinu, otvorila firmu i krenula. Imala sam dosta toga spremno jer sam počela organizirati putovanja 2017. god i već sam imala Miss Adventure zajednicu, ali je svejedno od ideje do realizacije prošlo svega 8 mjeseci sto je dosta kratko razdoblje za ostvarenje eventa tih razmjera.

Što je zapravo Miss Adventure?

To je digitalna zajednica za žene. Kada se učlaniš postaneš članica kvalitetne mreže u kojoj dame putuju, uče i druže se. Ovo je platforma za ambicioznu ženu.

Uspjeh Miss Adventure zajednice?

Još je to mladi projekt i imamo velike ambicije, ali sam jako zadovoljna rezultatima do sada. Sama činjenica da imamo podršku velikih brandova poput Intimine, Lindta i ostalih govori o tome da je prepoznata vrijednost našeg projekta za inspiriranje, povezivanje te oblikovanje žena lidera i poduzetnica. Zapravo, mislim da je najveći uspjeh kada se žene iz svih krajeva svijeta udruže te dođu  iz daleke Kanade, Sjedinjenih Američkih Država, ali i cijele Europe zbog našeg festivala. Pritom se još  vrate doma s pozitivnim dojmovima. U godinu i pol dana poslovanja smo lansirali prvi festival i odradili 3 edukativna putovanja koja su bila popunjena (Hrvatska i 2x Moroko). Slijedeće godine dodajemo destinacije poput Indije (polazak u 3mj), tjednu radionicu o tome Kako započeti digitalni business u Istri nakon festivala (vec 3 god zaredom), te prvo obnavljajuće putovanje uz yogu u Marokanskoj pustinji namijenjen svim poslovnim ženama kojima treba odmor.

Idući festival se održava u Zagrebu od 4.6.2020. godine u  ambijentalnom objektu La Grma. Više podataka možeš saznati klikom na link:

https://themissadventure.com/pages/program

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram