Poduzetnički inkubator u Pazinu (PazinUP) poziva sve poduzetnice i poduzetnike s područja Pazina, ali i šire te zainteresiranu javnost na besplatni webinar “Društvene mreže za suvremene poduzetnike/ce”, koje će voditi Miško Macolić Tomičić iz marketinške agencije Markething, a koje će se održati na Facebook stranicama Poduzetničkog inkubatora i Markething, u četvrtak 30.4.2020. godine u 9 sati.

 

Mole se svi zainteresirani da svoj dolazak na edukaciju potvrde putem ovog linka.

 

Cilj webinara

Cilj edukacije “ Društvene mreže za suvremene poduzetnike/ce ” jest upoznati polaznike s važnošću i mogućnostima korištenja društvenih mreža u svrhu promocije vlastitog poslovanja.
 
Društvene mreže nameću dinamičan marketing za poslovna sučelja svih razina. Često postavljeno pitanje prije nekoliko godina: “Zašto bi naše poslovanje koristilo društvene medije?” zamijenjeno je pitanjem: “Kako naše poslovanje može rasti uz marketing društvenih medija?“.

Kome je namijenjen webinar?

Edukacija je namijenjena svim poduzetnicama i poduzetnicima koji žele unaprijediti ili učvrstiti svoju poziciju na društvenim mrežama, upoznati nove alate za društvene mreže te proširiti svoje znanje. Samo ispravno upravljanje društvenim mrežama povećat će svjesnost o vašem brendu, a kao rezultat (ako su svi uvjeti ispunjeni) povećat će se i prodaja vaših proizvoda/usluga.
 
Webinar je temeljen na osobnom iskustvu i praktičnim savjetima koje ćete moći primijeniti odmah.
predavanje

Raspored webinara:

🔹 Uvod, predstavljanje i provjera funkcionalnosti
 
🔹 Digitalni marketing
 
🔹 Razumijevanje društvenih mreža
 
🔹 Osnovne postavke (način pisanja, dimenzije, vizuali
 
🔹 Besplatni alati za društvene mreže
 
🔹 Napredne društvene mreže (nagradne igre, oglasi)
 
🔹 Zaključak
 
🔹 Pitanja pratitelja i odgovori

Više o voditelju webinara

Miško Macolić Tomičić je zaljubljenik u digitalni marketing te vlasnik Digitalne agencije Markething, aktivno sudjeluje u promicanju poduzetničke kulture u Istri. Miško primjenjuje međunarodno iskustvo i iskustvo u start-up coworking prostoru na svoje brojne projekte. Osnivač je web stranice „Essence of Croatia“ koja promiče skrivene ljepote Hrvatske. Autor je mnogih blogova na engleskom i hrvatskom jeziku i voditelj mnogobrojnih edukativnih radionica na temu digitalnoga marketinga.
 
Miško Macolić Tomičić iza sebe ima velik broj edukacija održanih za Istarska razvojna agencija – IDA dooVisit Novigrad CittanovaVisit MotovunIstarska razvojna turistička agencijaUdruženje obrtnika Pula. Asistent je na kolegiju Digitalni marketing na Istarsko Veleučilište – Università Istriana di scienze applicate i gost predavač na Katedra za marketing FET.
edukacija društvene mreže