Zatvori
Poslovni Puls
17/03/2020

COTRUGLI virtualno predavanje: „Leading behind the Mask“

COTRUGLI Business School 2. travnja organizira online predavanje „Leading behind the Mask“ s dr. Nicolasom Kfurijem!

U vrijeme rizika od pandemije, klimatskih promjena, novih tehnologija, globalizacije itd. narušavaju se izvori mira i autoriteta koji su nas stoljećima vodili. Koja je uloga lidera u ovom kontekstu? Kojim specifičnim vještinama i alatima bi menadžeri trebali ovladati? Ne postoji jednoglasan odgovor na to pitanje, no zato postoje određene prakse koje nam mogu pomoći da uočimo horizont potencijalnih uspjeha!

O kojim alatima je točno riječ, moći će saznati svi oni koji se prijave na online predavanje „Leading behind the Mask“ koje će voditi dr. Nicolas Kfuri, jedan od najbolje ocijenjenih predavača na COTRUGLI Business School.

Rok za prijavu je 31. ožujka.

Za više informacija i prijavu kliknite OVDJE.

Najsigurnija investicija

Ovo predavanje namijenjeno je osobama koje razmišljaju o upisu MBA programa, a žele biti sigurni u najbolji odabir. Ulaganje u poslovnu edukaciju je od presudne važnosti, posebice u vrijeme kriznih perioda – to je jedna od najsigurnijih investicija koju možete napraviti. Međutim, od ključne je važnosti odabrati pravu školu koja će vam pružiti edukacijsku uslugu. Pritom trebate imati na umu kvalitetu predavača, praktičnost i primjenjivost programa, atraktivnost poslovnih područja koja predavanja pokrivaju, otvorene mogućnosti networkinga s kolegama iz regije i kvalitetu istoga.

Zašto odabrati COTRUGLI Business School?

Za uspjeh je potrebno posjedovati relevantno znanje, imati konkurentnu diplomu te biti okružen pravim ljudima, a upravo to COTRUGLI Business School omogućuje svojim polaznicima. Škola okuplja 2200 alumnija, a njezini programi su međunarodno akreditirani od strane Assocation of MBAs (AMBA). Priznanje od strane AMBA-e polaznicima jamči prepoznatljivost i konkurentnost diplome, kvalitetu predavača, iskustvo i relevantnost polaznika te dodatne aktivnosti koje podržavaju networking polaznika.

Iskustva COTRUGLI alumnija:

Potreban vam je program koji će vam proširiti znanje iz svake discipline poslovanja i menadžmenta, izoštriti analitičke vještine i povećati samopouzdanje. Sve to sam pronašla u COTRUGLI Business School.

Ana Hajnal, Head of Global Medical Affairs Finance (PDMA Finance) / F.Hoffmann-La Roche

Naš rast i učenje nisu završili nakon diplomiranja. COTRUGLI mi je pokazao kako nastaviti put učenja, otvorio novu perspektivu i ohrabrio me da ciljam više u karijeri.

Igor Vlahović, President of the Board / PressGlass

Neovisno o tome želite li promijeniti posao, plaću, industriju ili pokrenuti svoj biznis, COTRUGLI MBA je motivirajuće  iskustvo koje bih preporučila svakome jer je najbolji pokretač za ostvarenje njihovih želja!

Ivana Kovačić, Country Head of HR / Wiener osiguranje Vienna Insurance Group

Naučio sam kako pristupiti izazovima, kako odrediti prioritete kad se pojavi multitasking, kako razmišljati na strukturiran način i učinkovito komunicirati ideje. Ono što sam naučio u nedjelju, u ponedjeljak sam već primijenio u poslu. Nakon završetka programa na COTRUGLI Business School počeo sam se razvijati brže nego ikad.

Nino Štambuk, Head of Business Strategy / RTL Hrvatska

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram