Zatvori
Poslovni Puls
14/02/2020

Iskoristite Early Bird pogodnost za vodeći MBA program u regiji!

Iako MBA program iziskuje resurse vremena i financija, odluku upisa mogu olakšati razne upisne pogodnosti. Jedna od njih je aktualna Early Bird, pogodnost koju nudi COTRUGLI Business School, kojom je moguće uštedjeti 4000 eura za Executive MBA ili 3000 eura za International MBA program. Early Bird pogodnost vrijedi za sve koji upišu program do 3. travnja 2020. Šteta je propustiti ovakvu priliku, stoga za više informacija i uvjete prijave posjetite OVAJ LINK!

Kada bi vas netko tražio da navedete samo jedan razlog zašto upisati MBA program, teško biste ga mogli izdvojiti. MBA program nudi praktično iskustvo i znanje za pokretanje, širenje i vođenje uspješnog poslovanja. Polaznike odlikuje višegodišnje menadžersko iskustvo, a po završetku programa bogatiji su ne samo u području osobnog rasta, već i u stjecanju širih i cjelovitijih perspektiva na suvremene izazove poslovanja kojima sada mogu pristupiti na nov način. Specifičnost MBA programa je da njegovi polaznici istovremeno rade, što omogućava brzu i direktnu primjenu novih znanja. Poslovne škole okupljaju pojedince iz različitih industrija koji dijele zajednički profesionalni cilj: želju za napretkom, a jedna od najvećih prednosti MBA programa je umrežavanje polaznika s novim kontaktima i razmjena ideja.

Vodeća poslovna škola u regiji, COTRUGLI Business School nudi svjetski standard poslovne edukacije. Njeni programi koncipirani su sukladno potrebama različitih razina menadžmenta, a ubraja se u 2% poslovnih škola u svijetu koje nose međunarodnu akreditaciju AMBA-e (Association of MBA’s – svjetski autoritet u definiranju standarda postdiplomske menadžerske edukacije). COTRUGLI alumni zajednica trenutno okuplja više od 2.200 visokopozicioniranih pojedinaca iz vodećih kompanija, što je čini najvećom i najkvalitetnijom poslovnom mrežom u JI Europi. Osim uspješnih i perspektivnih polaznika okuplja priznate međunarodne predavače i stručnjake.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram