Zatvori
Marijan Palić
13/07/2018

Hrvatska je u finalu, a ove tvrtke su iskoristile tu priliku za super promociju!

Hrvatska igra finale Svjetskog prvenstva, a ovo su neke od tvrtki koje su kvalitetno iskoristile situaciju i privukle pažnju javnosti.

Prije svih, reagirao je Spar koji je zbog utakmica Hrvatske reprezentacije skratio radno vrijeme svojih trgovina do 19:30, a o tome smo već pisali ovdje.

 

Ikea, Franck, Pipi i Domaćica

Odličan posao odradila je Ikea, koja je posebno bila inspirirana pred utakmicu s Engleskom, evo njihovih objava tim povodom.

 

 

Odličnu su kampanju složili i u Francku, oni su naime čaj od kamilice poslali princu Harryju, kako bi se mogao smiriti nakon utakmice.

Pipi se već standardno dobro oglašava na društvenim mrežama,

Prvenstvo, naravno, prati i Domaćica. Oni su ponovno kao zaštitno lice (logično) koristili Ivana Rakitića te pozivaju sve navijače da pošalju slike slavlja kako bi podijelili svoje proizvode.

 

Očekujem i sve ostale brendove da se jače uključe u promociju pred finale, a posebno na društvenim mrežama, jer im je ovo iznimna prilika da se povežu s navijačima i potencijalnim novim kupcima njihovih proizvoda.

 

UPDATE

Naši čitatelji se javljaju preko Twittera i sugeriraju nam još neke tvrtke koje su se oglašavale na originalan način.

Radi se o Rimac Automobilima i Studenoj. Šaljite nam i vi oglase koje nismo primijetili na nikola.krolo@poslovnipuls.com ili se javite na Twitter @marijanpalic.

 

Moje gostovanje na N1 povodom prolaska naše reprezentacije u finale i kako to možemo iskoristiti na gospodarskom planu, kao i komentar na društvene mreže, možete vidjeti ovdje.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram