Zatvori
PoslovniPuls
04/02/2022

Prijeti li Hollywoodu uloga pomoćne besplatne zabave za gamere?

Hoćemo li uskoro o blockbuster filmovima govoriti tek kao o usputnim freebies-ima za industriju video igara? Ako je suditi po najnovijem primjeru filma "Uncharted" - taj scenarij nije daleko od stvarnosti.

Sony je naime izveo zanimljivu promociju filma "Uncharted", filmske ekranizacije omiljene avanturističke PlayStation franšize. Naime, američki kupci remasterirane kolekcije "Uncharted: Legacy of Thieves Collection" za PlayStation 5 mogli su ugrabiti potpuno besplatnu ulaznicu za film "Uncharted" s Tomom Hollandom i Markom Wahlbergom u glavnim ulogama, a koji tek treba krenuti u pohod na svjetske kino blagajne.

Industrija video igara već je odavno premašila zajedničke prihode filmske i glazbene industrije, a kako stvari stoje - Hollywoodski spektakli, koji se dodatno u sve većoj mjeri oslanjaju na igraće franšize, u svijetu polupraznih kino dvorana, mogli bi biti svedeni na sporednu ulogu dogometražnih razbibriga za ljubitelje virtualne zabave.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram