Popularni kanadski glazbenik, Justin Bieber, posljednji je u nizu celebrityja koji pokušavaju profitirati na proizvodima od kanabisa.

Zagreb dobiva novu neobičnu atrakciju – muzej kanabisa!
Vlasnik brenda Corona ulaže četiri milijarde dolara u kanadskog proizvođača kanabisa
Legalizacija marihuane donijela bi veće porezne prihode?

Bieber je tako u partnerstvu s kalifornijskom tvrtkom Palms– pokrenuo vlastitu liniju rolanih joint-ova pod nazivom “Peaches”, posuđenim od pjesme s glazbenikovog posljednjeg albuma.

“Obožavam Palms i ono što čine čineći kanabis pristupačnim i pomažući ga destigmatizirati – posebno za mnoge ljude koji smatraju da je od pomoći za njihovo mentalno zdravlje”, rekao je Bieber. “Htio sam biti siguran da s njima radim nešto što je iskreno, a osjećao sam da je ‘Peaches’ dobro mjesto za početak.”

Bieber se tako priključio drugim američkim glazbenicima i zvijezdama poput Williea Nelsona, Carlosa Santane i Snoop Dogga koji su svoja imena i brend posudili raznoraznim proizvodima na bazi kanabisa.

Kalifornija je kanabis tj. marihuanu u potpunosti legalizirala još 2016. godine – i tzv. “rekreativno” uživanje u proizvodima od kanabisa omogućila svim punoljetnim Amerikancima.