Zatvori
PoslovniPuls
05/10/2021

Justin Bieber posljednji u nizu celebrityja koji pokušavaju zaraditi na legalizaciji marihuane

Popularni kanadski glazbenik, Justin Bieber, posljednji je u nizu celebrityja koji pokušavaju profitirati na proizvodima od kanabisa.

- Zagreb dobiva novu neobičnu atrakciju – muzej kanabisa!
- Vlasnik brenda Corona ulaže četiri milijarde dolara u kanadskog proizvođača kanabisa
- Legalizacija marihuane donijela bi veće porezne prihode?

Bieber je tako u partnerstvu s kalifornijskom tvrtkom Palms- pokrenuo vlastitu liniju rolanih joint-ova pod nazivom "Peaches", posuđenim od pjesme s glazbenikovog posljednjeg albuma.

"Obožavam Palms i ono što čine čineći kanabis pristupačnim i pomažući ga destigmatizirati - posebno za mnoge ljude koji smatraju da je od pomoći za njihovo mentalno zdravlje", rekao je Bieber. “Htio sam biti siguran da s njima radim nešto što je iskreno, a osjećao sam da je 'Peaches' dobro mjesto za početak.”

Bieber se tako priključio drugim američkim glazbenicima i zvijezdama poput Williea Nelsona, Carlosa Santane i Snoop Dogga koji su svoja imena i brend posudili raznoraznim proizvodima na bazi kanabisa.

Kalifornija je kanabis tj. marihuanu u potpunosti legalizirala još 2016. godine - i tzv. "rekreativno" uživanje u proizvodima od kanabisa omogućila svim punoljetnim Amerikancima.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram