Zatvori
Poslovni Puls
09/07/2018

SPAR Hrvatska: "Sve naše trgovine u srijedu će raditi do 19:30"

Trgovački lanac SPAR Hrvatska priopćio je kako će njihove trgovine u srijedu raditi do 19.30 kako bi njihovi djelatnici mogli pratiti polufinalnu utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije protiv reprezentacije Engleske.

 

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

- Proteklih tjedana cijela Hrvatska iščekuje i slavi uspjehe hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Kako bi svojim zaposlenicima omogućili praćenje polufinalne utakmice Hrvatska-Engleska SPAR Hrvatska u srijedu, 11. srpnja zatvara sve SPAR supermarkete i INTERSPAR hipermarkete u 19.30 sati.

Kupcima diljem Hrvatske je na raspolaganju čak 109 SPAR i INTERSPAR trgovina s bogatom i uvijek svježom ponudom, a kupci mogu nabaviti i sve što je potrebno za nesmetano gIedanje utakmica, od velikog izbora piva do grickalica i navijačkih rekvizita.

Ovom prilikom molimo kupce za razumijevanje te da kupovinu u srijedu prilagode skraćenom radnom vremenu - stoji u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram