Zatvori
Foto: mercedesamgf1.com
PoslovniPuls
10/03/2022

Apple TV najavio ekskluzivni dokumentarac o F1 pilotu Lewisu Hamiltonu

Appleova streaming platforma Apple TV+ potvrdila je kako je osigurala ekskluzivna prava na emitiranje dokumentarca o životu sedmostrukog Formula 1 prvaka, Lewisa Hamiltona, objavljeno je.

Dokumentarac će ponuditi puni uvid u profesionalni i osobni život tamnoputog Britanca i njegove ekipe, a sadržat će i intervjue s drugim osobama iz javnog života.

"Hamilton je prešao neistraženi put u profesionalnom, društvenom i kulturnom smislu i transformirao sport na globalnoj razini. Potječući iz obitelji radničke klase, Lewis je uspio u sportu u kojem su šanse bile protiv njega, ali gdje je njegov talent zasjao, omogućivši mu da dominira sportom više od desetljeća. Hamilton je trenutno jedini crni vozač koji se natječe u Formuli 1. Prihvatio je ono što ga je učinilo drugačijim, a njegov uspon na vrh karijere učinio ga je žestoko predanim da iskoristi svoj društveni status kako bi utjecao na pozitivne promjene za buduće generacije", stoji u službenoj najavi.

Vrijedi spomenuti kako će se Hamilton pojaviti i u ulozi jednog od producenata ovog dokumentarca, a garancija kvalitete dolazi u vidu producentske kompanije Box to Box Films - koja stoji iza hvaljenog Netflixovog serijala "Formula 1: Drive To Survive".

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram