Zatvori
PoslovniPuls
05/04/2022

COTRUGLI MBA Triathlon - Prilika koja se pojavi jednom u 20 generacija

Povodom upisa 20. jubilarne generacije polaznika, COTRUGLI BusinessSchool poziva sve zainteresirane na uključivanje u COTRUGLI MBA Triathlon,  koji će sudionicima osigurati atraktivne slavljeničke uvjete za upis na  International i Executive MBA programe. 

Uključi se u MBA Triathlon.

Jedinstvena prilika za sve koji žele unaprijediti profesionalne vještine i napredovati u karijeri

Nekada je MBA (Master Of Business Administration) bio rezerviran samo za top menadžment kadrove i upravljačke pozicije unutar velikih korporacija no danas taj program poslovnog upravljanja mahom upisuju i oni koji aspiriraju ka višim pozicijama i žele napredovati u karijeri.

Riječ je o najprestižnijem svjetski priznatom poslovnom programu koji polaznike profilira u lidere 21. stoljeća. Prednosti MBA-a primjenjive su na sve bez obzira na industriju ili područje rada, dok uspješan završetak programa provjereno donosi bolje razumijevanje globalnog tržišta, razvoj strateškog razmišljanja te menadžerskih i liderskih vještina.

Uz dobrobiti MBA programa koje nudi poslovna škola COTRUGLI, mnogi su već doživjeli potpuni preokret i ubrzani napredak karijere. Zašto ne biste i vi?

COTRUGLI MBA Triathlon - Jedinstveno iskustvo u tri discipline

Povodom upisa 20 generacije COTRUGLI poziva na uključivanje u jedinstveno iskustvo u tri discipline - MBA Triathlon, koji će sudionicima ponuditi mogućnost upisa programa po povlaštenoj cijeni.

Naime, svima koji uspješno prođu sve tri ključne etape Triathlon izazova bit će u cilju ponuđen popust u visini 30% školarine, a realizirat će ga 20 najbržih, najspretnijih i najagilnijih pojedinca.

Kroz tri faze izazova pojedinci će morati pokazati znanje, snalažljivost, brzinu i sposobnost snalaženja u novim situacijama, dokazati kako mogu izvrsno funkcionirati kao pojedinci, ali i kao članovi tima, a za uzvrat će dobiti informacije iz prve ruke, upoznati predavače, mentore i bivše polaznike te pitati sve što ih zanima o programu.

Misliš li kako si dovoljno snažan za nadvladati sve poslovne izazove? Uključi se u MBA Triathlon i provjeri!

Tradicija znanja i izvrsnosti

Svi MBA programi na poslovnoj školi COTRUGLI međunarodno su priznati, akreditirani od strane AMBA (Association of MBAs), a Škola uživa reputaciju vodeće poslovne škole u jugoistočnoj Europi. AMBA pruža neovisni dokaz kvalitete i izvrsnosti za MBA programe ito za 2% najboljih poslovnih škola u više od 70 zemalja.

Suradnja s vodećim svjetskim stručnjacima u području poslovnog obrazovanja te više od 20.000 zadovoljnih klijenata uvelike je pridonijela afirmaciji Škole kao najnaprednije poslovne škole u SEE regiji.

Najbolji za najbolje

MBA module na COTRUGLI Business School predaju vrhunski predavači, stručnjaci u svojim područjima rada, a osim predavanja i mentorstva istovremeno rade za brojne tvtke širom svijeta što im daje prijekopotreban aktualan uvid u današnje tržište rada i poslovanja.

Brojke govore više od riječi

Ukoliko i dalje razmišljate trebate li upisati MBA te kako će vam isti pomoći da trasformirate vlastitu karijeru, na pravom ste mjestu. Kao poslovna škola s najvećom mrežom alumnija u ovom dijelu Europe, COTRUGLI kontinuirano provodi istraživanja o zadovoljstvu polaznika te prati njihov profesionalni rast i napredak i nakon završetka programa.

U velikom istraživanju provedenom na uzorku od 2000+ ispitanika (alumnija), 74% potvrdilo je napredovanje unutar tvrtke ili su promijenili posao nabolje, 64,1% iskusilo je značajno povećanje plaće nakon završetka programa, dok bi COTRUGLI budućim generacijama preporučili gotovo svi - točnije njih 94,8%.

Također, više od 70% polaznika COTRUGLI MBA programa radi na visokopozicioniranim, upravljačkim pozicijama u većim ili manjim organizacijama u Hrvatskoj i regiji, bilo kao direktori tvrtki i/ili odjela ili kao samostalni poduzetnici.

Polaznici MBA programa na COTRUGLI poslovnoj školi su menadžeri, IT stručnjaci, inženjeri, konzultanti, bankari, a sve ih spaja želja za usvajanjem novih vještina, znanja i alata,druženjem i cijeloživotnim prijateljstvom.

Uključi se i postani dio zajednice koja inspirira i pokreće!

Od uključivanja u ovaj izazov dijeli vas prstohvat hrabrosti i nekoliko klikova, a od željenog ishoda mala porcija vašeg vremena, ali i velika motivacija i sportski duh.

Iskoristite ovu priliku te unaprijedite vaša poduzetnička i upravljačka znanja i vještine na vodećoj poslovnoj škola u jugoistočnoj Europi i postanite dio MBA zajednice!

Uključi se u MBA Triathlon!

Pročitaj izjave Cotrugli alumnija
Saznaj više o COTRUGLI Business School

SPONZORIRANO / PROMO

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram