Zatvori
Poslovni Puls
07/07/2018

Foodballerka – Nogometne Ikone prije utakmice s Rusijom

Strossmayerov trg između Zrinjevca i Tomislavca, postao je vrlo popularno mjesto za sve nogometne navijače. Atmosfera je čista pozitiva, a pred ekranom od 12 kvadrata uvijek se traži mjesto više.

Uoči utakmice Hrvatska - Rusija (7.7.) u 18.30 Nogometne ikone organiziraju večer Nogometne poezije, opus biranih tekstova iz njihove arhive. Da druženje bude još intefesantnije tu je i Mišo Sorić, jedan od najpoznatijih hrvatskih imitatora, a održat će se i izbor za najljepšeg noometaša. Svoje sportsko znanje možete provjeriti na njihovom nogometnom kvizu koji će se održati 13.7. u isto vrijeme na istom mjestu.

Osim nogometa, ovaj je Festival pravo street carstvo odlične hrane kao što su: pileća krilca, pileći pop-corn, quesadille, Ronaldo sendvič, Lobster&Baguel sendviči, Cristiano/Leo salate, focaccie i burgeri, semifreddi, ljetne jagodne fritule i, kažu pivoljupci, vrlo ukusnog craft piva. Pivski favorit je megapopularno Gardenovo World Cup lager pivo, posebno pripremljeno za Svjetsko prvenstvo i Foodballerku.

A gdje ćete vi gledati utakmicu Hrvatska - Rusija? Foto: Goran Kovačević

Ako nemate gdje ostaviti djecu, dovedite i njih, čeka ih velika dječja zona s puno sadržaja. Po prvi put na street festivalu organiziran je i kutak za mlade majke koje u svojoj intimi mogu podojiti i presvući dijete.

Osim utakmica i raznovrsne gastro ponude tu je i glazbeni program: B and the Bops (11.7) , Songkillers (12.7) i Psihomodo Pop (14.7).

Više o Svjetskom prvenstvu i o tome kako se na njemu 'okreću milijarde' možete pročitati u prethodnom članku našeg Marijana Palića.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram