Zatvori
Poslovni Puls
26/05/2018

Za tjedan dana Osijek u znaku TO DO Sport Event Conference

 Za točno tjedan dana Osijek postaje pravi izvor znanja o sport-event industriji, turističkom potencijalu koji sportski događaji imaju na održavanja i najboljem načinu kako marketinški predstaviti sportski događaj.

 

Mnogo velikih imena na eventu

Na prvo izdanje TO DO Sport Event Conference dolaze neki od organizatora najvećih sportskih događaja, poput Oliviera Pascala (direktor internacionalnog razvoja za FISE World Series), Erwina Doktera (regionalni direktor IRONMAN-a za Europu, Bliski Istok i Afriku), Darije Pavlic (generalna direktorica Speedway Grand Prixa) te Vladimira Miholjevića (generalni direktor Tour of Croatia). Uz njih, TO DO konferencija privukla je i neke od najvećih domaćih marketing stručnjaka – Ivana Šuvara (direktor marketinga Zagrebačke pivovare), Lordana Kondića (direktor marketinga za privatne korisnike u VIPnetu), Doroteu Lazanin Jelenc (direktorica marketinga PPD-a), Sandu Bravar (voditeljicu destinacijskih projekata u Maistri) i mnoge druge.

TO DO Sport Event Conference je sveobuhvatna konferencija kojoj su glavni ciljevi educirati sudionike, probuditi neiskorištene turističke potencijale i aktivno doprinositi sportu. Osim edukacije i spajanja ponude i potražnje sportskih sadržaja, konferencija pruža jedinstvenu priliku i sponzorima, koji se na jednom mjestu mogu upoznati sa detaljima najboljih sportskih događaja u regiji, i načinima na koje iz takvih događaja mogu generirati vrijednost za brandove koje zastupaju.

Program je konferencije složen tako da će slušatelji moći poslušati 4 panela čije su teme: Biciklizam kao ekonomski, turistički i socijalni pokretač, Značaj velikog sportskog događanja za lokalnu zajednicu, Kako (ne) uspješno organizirati globalni događaj? te Sponzorstvo ili partnerstvo: što sponzori očekuju od evenata. Uz panele slušatelji će moći sudjelovati i na 4 razgovora o Ironmanu – najvećem svjetskom triatlon brandu, kampanji NK Osijeka Pokrenimo grad, Esportovima te o tome koliko sponzorstvo zapravo vrijedi za same sponzore na primjeru VIP Adria Leaguea, ali i na studiji slučaja PINK WING te radionici Vladimira Miholjevića temeljena na organizaciji biciklističke utrke Tour of Croatia.

 

TO DO će se konferencija održati 1. i 2. lipnja na Građevinskom fakultetu u Osijeku, a sav će prihod prikupljen od kotizacija biti doniran Centru za pružanje usluga u zajednici ‘’Klasje’’ te će se tako financirati sudjelovanje djece u sportskim programima kroz sportske klubove Grada i Osječko-baranjske županije. Cijena kotizacije je 300 kuna (+PDV), a za studente iznos je 150 kuna (+PDV).

 

Dobitnice nagradne igre koje su osvojile kotizacije za TO DO Sport Event Conference u vrijednosti od 600 kuna su Gordana Gacesa i Maja Cizmic Regula.

Više informacija o TO DO Sport Event Conference potražite na:

web stranici: https://www.todosportevent.com/

Facebook profilu: https://www.facebook.com/todoconference/

LinkedIn stranici: https://www.linkedin.com/company/to-do-sport-event-conference/

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram