Zatvori
COTRUGLI WORKSHOP
Foto: COTRUGLI WORKSHOP
Poslovni Puls
28/10/2019

Zašto je MBA i dalje prvi izbor u poslovnoj edukaciji?

Želite obogatiti svoje profesionalne vještine inovativnim metodama koje će vam omogućiti uspješnije i brže rješavanje poslovnih izazova? Čuli ste da MBA programi potiču napredak u karijeri, no tražite način da istražite je li MBA pravi izbor za vas?

COTRUGLI Business School 14. studenoga u Zagrebu organizira dinamičan MBA Workshop na kojem vas očekuje niz interaktivnih vježbi temeljenih na design thinking metodologiji, koja je zaslužna za stvaranje najinovativnijih proizvoda i usluga u svijetu zadnjih nekoliko godina.

Istovremeno, sudionici će imati priliku proširiti svoju mrežu poslovnih kontakata i saznati više o mogućnostima umrežavanja koje nudi COTRUGLI te o najnovijim i relevantnim trendovima u MBA svijetu.

Preduvjet za prijavu je relevantno radno iskustvo (minimalno 3 godine), fakultetska diploma i znanje engleskog jezika.

Rok za prijavu je 11. studenoga. Sudjelovanje se ne naplaćuje, a broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Za više informacija i prijavu kliknite OVDJE.

O predavaču:

Dimitrios Andritsos dolazi s ugledne poslovne škole HEC Paris gdje predaje kolegij Information Systems and Operations Management. Doktorat iz menadžmenta stekao je na Massachusetts Institute of Technology (MIT), a magisterij iz industrijskog inženjerstva na Purdue University. Njegovi radovi objavljuju se u vodećim časopisima o menadžmentu, prepoznati su i na raznim akademskim konferencijama u inozemstvu, a Dimitrios redovito surađuje s organizacijama diljem svijeta na različitim aspektima poboljšanja usluga i redizajna lanca opskrbe.

Na COTRUGLI Business School svo stečeno teorijsko i praktično znanje Dimitrios prenosi kroz Operations Management module na MBA i Executive MBA programima.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram