Zatvori
Poslovni Puls
09/09/2019

Tri preporuke za aktivni vikend u rujnu

Vrijeme (dužih) godišnjih odmora je iza nas i upravo zbog toga veselimo se svakom slobodnom vikendu. Zašto ga ne iskoristiti za opuštanje i rekreaciju s obitelji i/ili društvom?

Portal DanasTrcim.com izdvaja tri preporuke za zabavno-aktivni vikend koji će vas ostaviti bez daha.

Feričanci Wine Run – 9 kilometara čistog užitka u moru vinograda

Krajem rujna, točnije u subotu 28.09., u Feričancima (nedaleko Našica) organizira se cjelodnevni event posvećen vinu i rekreaciji pod nazivom Festival Frankovke, u okviru kojega možete pronaći brojne sadržaje. Jedan od njih je i utrka Feričanci Wine Run, koja se trči kroz prekrasne feričanačke vinograde u dužini od 9km, uz neizostavne (i opcionalne) degustacije feričanačke Frankovke (ili vode). Osim utrke, u Feričancima će vas dočekati otvorena vrata vinskih podruma, rekreativna biciklistička vožnja Wine&Bike, planinarska manifestacija Kroz šume i vinograde, te zabavni program u okviru 2. Festivala Frankovke. U svakom slučaju, jamčimo zabavan i ukusan vikend u Slavoniji (nap.a. za bol u nogama ne odgovaramo).

https://danastrcim.com/event/fericanci-wine-run/

 

Ilica Midnight Run – trči vam se u ponoć?

Utrka dužine 1100 kućnih brojeva (ili ako vam je draže oko 11km) trči se 14. rujna (subota) zagrebačkom Ilicom i to u – minutu prije ponoći! Najbolju najavu dao je sam organizator: „Osim što vas pozivamo da dođete na trčkaranje po samom centru grada, odlučili smo ubaciti još malo egzotike i napraviti start minutu prije ponoći! Okej, znamo da su trkači kokoši koje vole rano u krpe, ali bit će ljeto, bit će subota… Shvatite to kao vikend izlazak. Osim toga, kada ste mogli bezbrižno noću trčkarati bez bojazni da će vas pregaziti tramvaj ili neki ludi vozač koji žuri do Lampaša na cajke? Mi ćemo zatvoriti cestu za vas, a na vama je samo da u nedjelju utrčite veseli i nasmijani u cilj.“ P.S. Ukoliko ne trčite – traže se i navijači.

https://danastrcim.com/event/ilica-midnight-run/

Bjelovar Fun Run – utrka dobre zabave

Ukoliko samo želite trčati, a poslije utrke nešto i pojesti (popiti) – preporučamo vam Bjelovar Fun Run – gdje vas uz utrku očekuje zabavni program i craft pivari. Utrka se održava 21. rujna (subota) od 18h, a više detalja potražite na linku.

https://danastrcim.com/event/2-fun-run-bjelovar/

Želimo vam ugodan, osvježavajući, opuštajući, ali i aktivan ostatak rujna! Izbor je vaš.

 

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram