Zatvori
Poslovni Puls
11/09/2018

Posljednja prilika da iskusite E/MBA u vodećoj poslovnoj školi u regiji!

 

Od 21. do 23. rujna u Zagrebu će se održati Experience E/MBA predavanje za perspektivne managere koji žele iskusiti vodeći MBA program u regiji.

Poslovni ljudi danas posvećuju veliku pažnju kvaliteti i praktičnosti edukacije s naglaskom na brz povrat uložene investicije. Idealan rezultat pohađanja MBA programa je transformacija polaznika iz managera u lidera kroz nova znanja, umrežavanje i razumijevanje poslovanja na globalnoj razini. Investiranje u sebe i svoje znanje daje komparativne prednosti koje vam omogućavaju bolju poziciju na tržištu rada i stavljaju vas u bolju pregovaračku poziciju kada se radi o plaći i uvjetima rada općenito.

 

Investiranje u sebe i svoje znanje daje komparativne prednosti koje vam omogućavaju bolju poziciju na tržištu rada i stavljaju vas u bolju pregovaračku poziciju kada se radi o plaći i uvjetima rada općenito.

Svim kandidatima koji su zainteresirani za International MBA, Executive MBA ili Blockchain MBA program nudi se prilika da testiraju program prije nego ga upišute upoznaju profil budućih kolega.

Trodnevno predavanje na temu «The Role Of Blockchain In Digital Transformation»održat će vodeći predavač Manuel Alonso Coto, PhD, gostujući predavač na COTRUGLI Business School te direktor inovacija i digitalne transformacije i marketinga na IE Business School. Osim njega, sudionici će imati priliku poslušati i niz stručnjaka iz područja blockchaina.

Predavanje je namijenjeno svim kandidatima koji su zainteresirani za upis na International MBA, Executive MBA ili Blockchain MBA program te će sudjelovanjem ostvariti 10% upisne pogodnosti za generaciju koja kreće u veljači 2019. godine.

PRIJAVITE SE OVDJE

 

UVJETI PRIJAVE I SELEKCIJSKI PROCES

Svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem Online prijavnice do 13.9.2018.

Kako bi se osigurao što kvalitetniji profil polaznika i najbolji networking, kandidati će prolaziti kroz selekcijski proces. Osnovni uvjeti za prijavu su: minimalno 5 godina (EMBA) odnosno 3 godine (MBA) relevantnog radnog iskustva, fakultetska diploma te znanje engleskog jezika.

Nakon što se prikupe potrebni materijali za prijavu, kandidati će biti pozvani na selekcijski intervju na kojem Vas iz COTRUGLI Business School žele upoznati, a istovremeno Vam pružiti sve informacije o COTRUGLI programima.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram