Zatvori
Poslovni Puls
03/08/2018

Prijavite se na Experience E/MBA - predavanje za perspektivne managere koji žele iskusiti vodeći MBA program u regiji!

Od 21. do 23. rujna u Zagrebu će se održati Experience E/MBA predavanje za perspektivne managere koji žele iskusiti vodeći MBA program u regiji.

Poslovni ljudi danas posvećuju veliku pažnju kvaliteti i praktičnosti edukacije s naglaskom na brz povrat uložene investicije. Idealan rezultat pohađanja MBA programa je transformacija polaznika iz managera u lidera kroz nova znanja, umrežavanje i razumijevanje poslovanja na globalnoj razini. Investiranje u sebe i svoje znanje daje komparativne prednosti koje vam omogućavaju bolju poziciju na tržištu rada i stavljaju vas u bolju pregovaračku poziciju kada se radi o plaći i uvjetima rada općenito.

Svim kandidatima koji su zainteresirani za International MBA, Executive MBA ili Blockchain MBA program nudi se prilika da testiraju program prije nego ga upišu te upoznaju profil budućih kolega.

Executive MBA program je promijenio moj način razmišljanja te motivirao moju odvažnost i otvorenost novim idejama i poslovnim perspektivama.

Trodnevno predavanje na temu «The Role Of Blockchain In Digital Transformation» održat će vodeći predavač Manuel Alonso Coto, PhD, gostujući predavač na COTRUGLI Business School te direktor inovacija i digitalne transformacije i marketinga na IE Business School. Osim njega, sudionici će imati priliku poslušati i niz stručnjaka iz područja blockchaina.

Predavanje je namijenjeno svim kandidatima koji su zainteresirani za upis na International MBA, Executive MBA ili Blockchain MBA program te će sudjelovanjem ostvariti 10% upisne pogodnosti za generaciju koja kreće u veljači 2019. godine.

PRIJAVITE SE OVDJE

 

UVJETI PRIJAVE I SELEKCIJSKI PROCES

Svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem Online prijavnice do 13.9.2018.

Kako bi se osigurao što kvalitetniji profil polaznika i najbolji networking, kandidati će prolaziti kroz selekcijski proces. Osnovni uvjeti za prijavu su: minimalno 5 godina (EMBA) odnosno 3 godine (MBA) relevantnog radnog iskustva, fakultetska diploma te znanje engleskog jezika.

Nakon što se prikupe potrebni materijali za prijavu, kandidati će biti pozvani na selekcijski intervju na kojem Vas iz COTRUGLI Business School žele upoznati, a istovremeno Vam pružiti sve informacije o COTRUGLI programima.

Nakon što sam osjetio energiju na predavanjima, više nije bilo nikakve dvojbe da je Executive MBA program koji želim upisati. Executive MBA program ispunio je sva moja očekivanja.

 

TEMA PREDAVANJA

Digitalna transformacija predstavlja novu revoluciju koja svojim matričnim djelovanjem na sve poslovne procese zahvaća sve industrije. Ako želimo prihvatiti digitalnu transformaciju, razvoj kreativnih industrija mora pratiti razvoj tehnologije. Danas je blockchain tehnologija naša realnost i pruža ogromne mogućnosti. Zahvaljujući njoj, mnogi se procesi u potpunosti mijenjaju, a mijenja se i filozofija poslovanja i način funkcioniranja.

Sudionici događaja steći će primjenjivo znanje u razvoju digitalnih inovacija i kreiranju novih poslovnih modela i procesa unutar svoje tvrtke.

 

PRIJAVITE SE OVDJE

 

Pročitajte neke od izjava COTRUGLI alumnija koji su nakon Experience E/MBA programa odlučili upisati program:

"Odlučio sam se prijaviti na COTRUGLI Experience program kako bih dobio dojam o načinu odvijanja predavanja. Nakon što sam osjetio energiju na predavanjima, više nije bilo nikakve dvojbe da je Executive MBA program koji želim upisati. Odlični profesori, izazovni moduli i puno zanimljivih kolega s iskustvima iz različitih industrija, najbolja su pozivnica. Executive MBA program ispunio je sva moja očekivanja." - MATIJA ZEMAN, CEO, Comminus

"Sudjelovanje na Experience E/MBA programu omogućilo mi je osjetiti atmosferu te doživjeti EMBA program. Osim izvrsnih predavača koji prenose aktualne teme, mogla sam osjetiti interakciju, razmjenu ideja i iskustva s ostalim sudionicima iz različitih industrija." - JASMINKA ROJKO, Izvršni direktor poslovanja s velikim poslovnim sustavima i poduzećima u stranom vlasništvu, Raiffeisenbank Austria d.d. 

"Sudjelovanje na Experience MBA programu svakako je osnažilo moju želju da upišem program čim prije. Iz današnje perspektive, dvije godine nakon završetka Executive programa, uvjeren sam da je moj doprinos radu kompanije unaprijeđen, upravo zahvaljujući novo stečenim znanjima, novom entuzijazmu i umrežavanju. Posebno bih izdvojio raznovrstan timski rad u skupinama vrlo zanimljivih i često inspirirajućih pojedinaca, što je kod mene dodatno osnažilo sposobnost brze prilagodbe i kreativnog djelovanja, posebno važno u uvjetima stalnog deficita raspoloživog vremena i pritiska svakodnevnih radnih i drugih obaveza." - MIROSLAV BOŽIĆ, Savjetnik Uprave, Viro Grupa 

"Experience E/MBA pruža vrijednu priliku iskusiti puni potencijal programa na osnovu čega možete donijeti odluku o dvogodišnjem putovanju osobnog i profesionalnog rasta i razvoja. Executive MBA program je promijenio moj način razmišljanja te motivirao moju odvažnost i otvorenost novim idejama i poslovnim perspektivama." – MIRZA HADŽIĆ, Account Executive, Oracle BiH

 

PRIJAVITE SE OVDJE

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram