Zatvori
Poslovni Puls
11/07/2018

Bodrite Hrvatsku u kabanicama, uz kviz Nogometnih ikona i koncert Psihomodo Popa!

Tri tjedna Svjetskog nogometnog prvenstva proletjela su u trenu i već odbrojavamo  posljednjih, najnapetijih i najvatrenijih sedam dana na Foodballerki. Strossmayerov trg velika je zelena pozornica, a na ekranu 3x4 m2 gledat će se sve utakmice Svjetskog prvenstva:  polufinale 12.7.,  utakmica za 3. mjesto u subotu, 14.7 i veliko finale u nedjelju 15.7. Strossmayerov trg spreman je za sve vremenske uvjete jer će se posjetiteljima besplatno dijeliti kabanice.

U četvrtak 12.7. od 20.00 h organiziran je koncert Songkillersa, a petak 13. bit će sretan natjecatelju koji pobijedi na nogometnom kvizu u režiji Nogometnih ikona, bit će napeto, a sve počinje u 18.30.

Finale prije finala

Prije nogometnog finala, 15.7, organizirano je i glazbeno finale, 14.7 od 20 h uz Psihomodo Pop i Davora Gopca, odmah nakon utakmice za broncu.

Dođite, zavalite se u trosjede, dvosjede, jednosjede, fotelje, vreće za sjedenje, na dohvat ruke je i nogometna klopa kao što su Ladićevi pilići, Dalićev burger, Ronaldov sendvič, Costa ribs, a možete se osvježiti i nogometnim koktelima.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram