Zatvori
Poslovni Puls
25/02/2018

Prihvati izazov i uplovi u najbolje ljeto svog života uz ABC Business Academy!

Student si i još nisi siguran/na gdje provesti ovo ljeto? Voliš izazove i putovanja? Možda je ABC Business Academy upravo ono što tražiš!

ABC Business Academy​ je organizacija koja ujedinjuje ​ljetne obrazovne programe​ u Torontu, Munchenu i Silicijskoj dolini ​s namjerom okupljanja ambicioznih studenata i mladih zainteresiranih za stjecanje praktičnih znanja i vještina potrebnih i traženih u korporativnom svijetu.

Kroz sva 3 programa, studentima se nastoji približiti poslovna praksa grada u kojem se program održava, a sve to upotpunjuje se brojnim gostima predavačima iz različitih industrija, case study izazovima koje studenti uz mentore rješavaju u grupama, natjecanjem u izradi poslovnog plana te posjetima tvrtkama poput LinkedIn-a, Twitter-a, Bank of Montreal… Svaki od ovih intenzivnih ljetnih programa u fokus će staviti vodstvo, inovacije i kreativnost te će kroz posebno osmišljen program nastojati sudionike potaknuti na poduzetničke pothvate i kreativna rješenja.

Uz to, druženje s brojnim internacionalnim polaznicima bit će od velike vrijednosti kako za poslovno tako i privatno umrežavanje sudionika koji se nakon programa često udružuju kako bi i sami krenuli u poduzetničke vode.

Za sudjelovanje na programima nisu potrebna predznanja iz ekonomije i poduzetništva, a dobrodošli su i studenti drugih područja studija koji će ovim programom samo proširiti spektar svojih mogućnosti.

Ako ti se gore navedeno čini zanimljivo, potraži ABC Business Academy na društvenim mrežama, odaberi program po svojoj mjeri i otputuj na neku od atraktivnih lokacija već ovo ljeto!

Svoje programe predstavit će diljem Europe, a jedno od predavanja održat će se upravo u Zagrebu 5. ožujka u Studentskom centru Zagreb (Stablo znanja), od 17h.

Požuri, jer popusti i prijave na programe ne traju još dugo!

Više o programu i prijavama možete saznati nalinku ili putem e-maila:                             doris@abc-businessacademy.com​

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram