Zatvori
Kolumne
Poslovni Puls
09/04/2018

5 najčitanijih kolumni prošlog mjeseca

Redizajnom i uvođenjem svježine u portal Poslovni Puls, već par mjeseci zaredom čitanost eksponencijalno raste. Kolumne koje pišemo imaju cilj da podignu svijest u domaćoj javnosti o važnosti biznisa, bila to mala , srednja ili velika poduzeća. Ako i jednu osobu motiviramo da krene u uspješan biznis, smatramo da je naša misija ispunjena. U nastavku vam donosimo 5 najčitanijih kolumni prošlog mjeseca:

1. Genijalna marketinška kampanja McDonald's-a

"Pogledajte jednostavan i moćan marketing McDonald's-a" je najčitanija kolumna prošlog mjeseca. Autor je naš dizajner Dorijan Palić, a čitateljima su se očito svidjeli savjeti o minimalističkom dizajnu.

2. Kako do 70,000 kuna državnog poticaja

"Kako otvoriti obrt uz pomoć poticaja?" je bila druga najčitanija kolumna, a u njoj nam mladi poduzetnik Miško Macolić Tomičić donosi savjete kako što bezbolnije otvoriti obrt i doći do državnog poticaja.

3. Igor Čerenšek (mentalni trener): "Mladima fali hrabrosti!"

Iako u formi intervjua, naš 3. najčitaniji članak naišao je na pozitivne reakcije publike glede motivacije i mentalnog zdravlja. Pročitajte Igor Čerenšek: "Mladima fali hrabrosti!".

4. 12 savjeta kako poboljšati karijeru i ostvariti rezultate

U ovoj kolumni, digitalni specijalist Marijan Palić, kroz svoju priču o uspjehu nam donosi 12 savjeta kako poboljšati svoju karijeru i ostvariti rezultate. Članak je dio njegovog govora sa Inspire Me konferencije u Puli.

5. 10 Gadgeta za koje niste znali da vam trebaju

Nikola Krolo, zaljubljenik u tehnologiju i gadgete, pisao nam je o 10 povoljnih gadgeta za koje možda niste znali da postoje a mogli bi vam koristiti. Ne znamo za vas al Fidget Cube nam je stalno u ruci.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram