Zatvori
Nikola Krolo
27/03/2018

10 gadgeta za koje niste znali da vam trebaju

U ovom članku donosimo vam 10 gadgeta na koje smo naišli surfajući bespućima interneta i koje smo naručili ili poželjeli naručiti za ured pa ih stoga dijelimo s vama. Jedan od njih smo naručili kako bismo ga razbili jer nas je prošla jeza kada smo ga ugledali, pa zavirite niže i saznajte koji.

1. Fidget Cube

Često klikate kemijsku olokvu, živčani ste na poslu ili se igrate s predmetima koje ne biste smjeli oštetiti? Fidget Cube je onda gadget za vas. Ova kocka na svakoj strani ima razne gumbi i objekte koje možete vrtjeti ili pritiskati te tako navodno umanjiti stres dok nešto radite. Cijena orginalne inačice je 9,99$.

2. Cube Rif6 mini projektor

Ako se ikada nađete u situaciji da imate malen ekran i veći broj ljudi kojima želite pokazati nekakav video sadržaj ili slike - Cube Rif6 je rješenje za vas. Naime ova malena dvoinčna kockica ima mogućnost da vaš mobilni telefon pretvori u 120" display. Povezuje se s uređajem preko Bluetootha, baterija mu traje 90 minuta a njegova cijena je 299$.

3. GorillaPod Magnetic Mini - fleksibilni tripod

Volite snimati kreativan video sadržaj i fotografije, no nemate nikoga da vam pridrži kameru? Nema problema, upoznajte magnetski fleksibilni tripod. Može se saviti kako biste snimali iz raznih kuteva. Praktičan je za autoportrete ili fotografije u paru, a cijena iznosi 14,99$.

4. USB Endoskop

Da, treba nam, naravno da nam treba. Koliko puta vam je nešto palo iza kauča ili ispod kreveta? Čistite cijevi i ne razumijete gdje je zapelo? Razmislite o ovom endoskopu koji se spaja na mobitel i zavlači gdje god je potrebno. Cijene se najčešće kreću oko 30$.

5. Why knot?

Svi smo u jednom trenutku u svom životu u čudu gledali grop kablova u ruci i zapitali se kako je moguće da se slušalice same oko sebe zapletu u džepu. Ne brinite, ekipa iz Why knota ima rješenje za sve nas - spužvicu koja se bori sa zapetljanim kablovima. Paket od 5 komada našli smo za 8$, stoga okupite ekipu iz ureda i olakšajte si život.

6. Vodootporni zvučnik

Niste baš neki pjevač kad su karaoke u igri, ali zato ste Josip Katalenić pod tušem? Ovo je onda gadget za vas. Vodootporni zvučnik možete staviti pod tuš, možete ga koristiti na brodu, u autu ili na kampiranju. Ima mnogo namjena, a cijena mu je samo 14,99$.

7. Tile Key Finder

Često gubite ključeve od auta ili stana? Ljutito prevrćete jastuke i optužujete druge za magični nestanak vaših ključeva? Ne brinite, napravljen je privjesak za vas - Tile Key Finder. Ovaj praktični privjesak možete pronaći putem vašeg smartfona te mu uputiti naredbu da glasno svira postavljenu melodiju dok ga ne locirate. Sve vam je omogućeno. Cijena jednog privjeska je 40$.

8. Clocky - Runaway Alarm na kotačima

O da, ovo čudo postoji. Nekome je palo na pamet da alarm, jedan od najomraženijih izuma u povijesti čovječanstva, stavi na kotače kako bi se kretao po sobi ili zavukao pod krevet i učinio naše živote još žalosnijima. "Nećeš ne". Ako želite naručiti jedan ovakav primjerak te ga razbiti čekićem tako da nikada ne zasvira, cijena mu je 35$.

9. Minipresso - portabilni aparat za kavu

Sigurno ste nekada bili u situaciji da kažete: "Ne mogu više, trebam kavu". Ovaj praktični aparatić za kavu će se pobrinuti da ne morate tražiti najbliži kafić ili coffee to go. Sada u autu, u avionu ili na brodu možete napraviti svježi espresso koji će vam vratiti fokus i povećati budnost za ostatak radnog dana. Ovaj gadget košta 49,99$.

10. USB fan sa satom

Za vruće ljetne dane tu je ventilator koji možete spojiti na laptop. Ovaj cool ventilator na sebi ima ledice te može pokazivati vrijeme, što ga čini još privlačnijim. Ako radite nešto na laptopu i borite se s vremenom, sigurno će vam pomoći da zadržite fokus. Kabel je metalan i može mu se podesiti smjer puhanja. Cijena mu iznosi 14$.

 

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram