Zatvori
Poslovni Puls
04/08/2017

Sinoć otvoren Fun Park Mirnovec, najveći zabavni park u regiji

Fun Park Mirnovec, prvi tematsko-zabavni park u Hrvatskoj i regiji, sinoć je i službeno otvorio svoja vrata za zaljubljenike u adrenalin i zabavu svih generacija...

Fun Park Mirnovec najveća je investicija u industriji zabave u Hrvatskoj vrijedna 12 milijuna eura čiji je investitor regionalni lider i poznati proizvođač filmskih i zabavnih efekata, Mirnovec pirotehnika iz Samobora. Zabavni park se prostire na čak 45.000 kvadratnih metara, a zahvaljujući ovom projektu osigurano je više od 120 radnih mjesta.

Za posjetitelje parka sada su otvorene sve planirane atrakcije za ovu sezonu uz bogatu ponudu hrane i pića, zabavnih igara, preko suvenirnica, zabavljača te svakodnevnih predstava i večernjih koncerata. Za ljubitelje video igrica i igrica na konzolama otvoren je i Game Hall, najveća igraonica tog tipa u Hrvatskoj za koju je ulaz u potpunosti slobodan.

Novost je i da kupljene ulaznice za Fun Park Mirnovec posjetitelji mogu iskoristiti za dodatni ulazak u park unutar 5 dana od kupljene ulaznice. Tada se samo nadoplaćuje vožnja po atrakciji u iznosu od 20 kuna.

Također, od četvrtka, 3. kolovoza, vrijede i povoljnije cijene ulaznica za one koji dođu u park nakon 21 sat. Odrasli tada plaćaju 140 kuna, djeca do 14 godina 110 kuna, a za obitelji s četiri i više članova ulaznica je 100 kuna po osobi.

„Veliki smo posao odradili, ali je i veliki posao pred nama. Jako smo zadovoljni s odazivom gostiju, veseli nas vidjeti kako se i odrasli i djeca zabavljaju i provode cijele dane u našem parku. Za njih smo s jučerašnjim danom otvorili sve planirane atrakcije, ali naravno, na tome nećemo stati. Već znamo u kojem smjeru nastavljamo s ulaganjima, stoga ćemo i u post sezoni zabavljati naše domaće i strane goste. Zahvalio bih se svakako našem timu koji radi od 0-24 kako bi iskustvo naših gostiju bilo nezaboravno“, izjavio je Boris Kovaček, direktor Fun Parka Mirnovec.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram