Zatvori
Poslovni Puls
27/03/2017

Sotheby’s International Realty započeo s poslovanjem u Splitu

Globalni lider na tržištu luksuznih nekretnina Sotheby’s International Realty Affiliates LLC potpisao je 25-godišnji ugovor o franšizi s hrvatskom tvrtkom Porta Stella-Luxury Real Estate d.o.o. s ciljem širenja ovog prestižnog brenda na tržište Europe te započinje s radom Croatia Sotheby's International Realty sa sjedištem u Splitu...

Vlasnici Croatia Sotheby’s International Realtya su direktor Marko Pažanin te njegovi partneri, Pavel Kulajta i Ilona Mančíková koji su posljednjih godinu dana ujedno i vlasnici Sotheby's International Realty za područje Češke, sa sjedištem u Pragu. Osim splitskog ureda, kroz naredne dvije godine planira se širenje poslovanja na Dubrovnik te druga priobalna područja koja su zanimljiva stranim investitorima kao što su Istra i Opatija.

Riječ je o najpoželjnijem brendu na tržištu luksuza, s tim da se pod luksuznim prvenstveno podrazumijeva doživljaj, a ne cjenovni razred.

“Obzirom na razvoj hrvatskog tržišta luksuznih nekretnina, prepoznali smo pravi trenutak za otvaranje našeg prvog ureda", izjavio je Philip White, predsjednik i izvršni direktor tvrtke Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. “Predivna hrvatska obala s otocima nudi život uz more u većim priobalnim gradovima što se u potpunosti uklapa u našu viziju razvoja brenda. Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što mogu zaželjeti dobrodošlicu Croatia Sotheby’s International Realtyu u našu mrežu agencija za promet luksuznim nekretninama”, rekao je.

“Osobito nam je zadovoljstvo što Sotheby's International Realty od danas posluje i u Hrvatskoj”, izjavio je Pažanin. „Fokusirani smo na pružanje iskustvenog doživljaja destinacije i najvišeg nivoa usluge, te operativne i administrativne podrške u skladu sa stilom života i financijskim očekivanjima naših klijenata. Ulažemo profesionalnu ekspertizu i vještine s ciljem stvaranja i njegovanja dugoročnih odnosa s našim klijentima –prodavateljima, kupcima i investitorima.“ – rekao je, te dodao: “Naše desetogodišnje iskustvo u sektoru financija i nekretnina u suradnji s globalnim brendom Sotheby’s International Realty te njihovim poslovnim iskustvom i marketinškim pristupom garancija su uspješnoj i dugotrajnoj zajedničkoj suradnji", navodi se u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram