Zatvori
Poslovni Puls
06/09/2016

Kineski milijarder kupio luksuzni Boeing 787 za vlastite potrebe

Neimenovani kineski milijarder iskeširao je 325 milijuna američkih dolara za luksuzni Boeing 787. Njegovo preuređivanje, koje je obavila tvrtka Kestrel, koštalo je 100 milijuna američkih dolara...

Milijarder je kupio spomenuti zrakoplov nedugo nakon što je isti bio predstavljen na jednom sajmu.

Letjelica, koji ima površinu od 200 četvornih metara, preuređena je poput luksuznog hotela s pet zvjezdica. Unutra se nalaze dnevna soba, kuhinja, blagovaona, spavaća soba te čak i soba za liječnika. Zrakoplov zaista nudi veoma udobno putovanje.

Sav najmeštaj koji se nalazi u zrakoplovu napravljen je od posebno svijetlih i čvrstih materijala. Unutarnje uređenje napravljeno je u potpunosti po želji klijenata od kojih većina dolazi s Bliskog istoka i Azije.

Predsjednik Kestrela kaže da je prednost Boeinga 787 ta što može putovati na duge relacije, ima mogućnost cateringa za klijente za duže razdoblje putovanje te neprestane letove. Primjerice može iz Azije letjeti na istočnu američku obalu ili s Bliskog istoka na zapadnu američku obalu bez stajanja za punjenje gorivom.

Spomenuo je da je ovo 11. po redu program kojeg je on ispunio za preuređenje zrakoplova, prenosi CRI.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram