Zatvori
Poslovni Puls
27/03/2018

Poljski Enterprise Investors postao većinski vlasnik Pan Peka

Poljski equity fond Enterprise Fund VII sklopio je ugovor o stjecanju 65 posto udjela u Pan-Peku, koji se bavi proizvodnjom i prodajom pekarskih proizvoda i zapošljava 700 radnika.

 

"Sigurni smo da će se tržište pekarskih proizvoda u Hrvatskoj razviti na temelju kontinuiranog rasta suvremenog maloprodajnog kanala prehrambenih proizvoda", izjavio je Michała Kędzia, odgovoran za ulaganje ispred Enterprise Investors, koji upravlja tim poljskim fondom.

Navodi da će pod vodstvom Ivana Paraća, kojeg smatra iskusnim i sposobnim poduzetnikom, Pan-Pek zauzeti vodeću poziciju u jadranskoj regiji. Istaknuo je da će u idućih pet godina znatno proširiti maloprodajnu mrežu.

“Veoma sam ponosan na ovo partnertsvo s jednim od najveći i najiskusnijih private equity fondova “Enterprise Investors”. S podrškom koju smo dobili dodatno ćemo učvrstiti našu poziciju na tržištu, razvijajući se tako zajedno s našim dobavljačima sve u cilju ispunjavanja povećane potražnje od strane naših kupaca u veleprodaji i maloprodaji", navodi osnivač i direktor Pan-Peka Ivan Parać.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram