Zatvori
Poslovni Puls
18/09/2015

Nova "Poslovna večera" bavi se temom nekretnina

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike i vlasnike agencija za nekretnine da nam se pridruže na 47. Poslovnoj večeri sa temom „Nekretnine i zlato“, koja će se održati u Zagrebu u četvrtak 14.09.2015. u restoranu Pauza sa početkom u 20.00h...

Broj mjesta je ograničen po svakoj Poslovnoj večeri (15 mjesta). Cijena večere je 199,00kn po osobi, u cijenu je uključeno predjelo, glavno jelo, desert i 2 pića po izboru Svoju ulaznicu možete uplatiti najkasnije do 23.09.2015. prijavom na web stranicu poslovnavecera.com.

Prema istraživanju provedenom na uzorku od čak 155 000 nekretnina oglašenih u svibnju 2015. godine, cijene nekretnina u Hrvatskoj pale su za 3 posto u usporedbi s cijenama u svibnju 2014. godine, dok je u odnosu na prethodni mjesec zabilježen pad od 1 posto.

Najnoviji podaci uspoređeni sa cijenama u svibnju 2011. godine, pokazuju njihov pad za čak 7 posto. Cilj Poslovne večere jest upoznati se sa zanimljivim mogućnostima povećanja prometa na području nekretnina za postojeće i buduće klijente agencija za nekretnine. Praksa u svim zemljama Europske unije pokazuje, da svaka agencija koja se bavi prodajom nekretnina ima 3 glavne ciljne skupine:

-Prva skupina su budući klijenti koji još nemaju dovoljno sredstava za financiranje

- Druga skupina su klijenti koji imaju preveliku nekretninu

- Treća skupina su imućniji vlasnici većeg broja nekretnina

Na našoj 47.Poslovnoj večeri saznati ćemo:

- Kako taj koncept uspješno izvode kolege u Sloveniji i Njemačkoj?

- Na koji način iz sadanašnjih vlasnika prevelikih nekretnina napraviti dupli biznis?

- Koja su to znanja i informacije da iz zainteresiranih klijenata napravite buduće kupce za nekretnine?

- Na koji način sa imućnim vlasnicima većeg broja nekretnina napraviti dodatani dobar biznis?

Naš gost predavač je gospodin Bojan Pravica, dugogodišnji poduzetnik, imovinski i financijski savjetnik s međunarodnim iskustvom, te inovator osiguravateljskih i financijskih proizvoda.

Vlasnik je tvrtki Elementum grupe koje posluju natržišti Njemačke, Hrvatske, Švicarske, Slovenije i Portugala. Svoju je karijeru započeo prije 30 godina na tržištu Njemačke, koje je bilo i sve do danas ostalo jedno od najzahtjevnijih tržišta na svijetu .

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram