Zatvori
Poslovni Puls
12/02/2015

Podravka otvorila regionalni ured u Dubaiju

Podravka je osnovala regionalni ured za Bliski Istok i Sjevernu Afriku sa sjedištem u Dubaiju, gospodarskom središtu Ujedinjenih Arapskih Emirata, čime je službeno započela poslovati tržištu koje broji oko 400 milijuna ljudi, priopćeno je u četvrtak iz koprivničke kompanije...

Podravkin ured otvoren je u okviru jedne od najvećih i brzorastućih svjetskih zona slobodne carinske trgovine pod imenom Jafza (Jebel Ali Free Zone), čime je Podravka postala prva hrvatska kompanija koja je investirala u slobodnu carinsku zonu.

Osnivanjem ovog društva značajno se smanjuje razina kompleksnosti upravljanja tim tržištima te povećava fokus na stvaranje dodatne potražnje i mogućnosti za daljnji razvoj Podravke na međunarodnom tržištu.

Za direktora Podravkinog društva u Dubaiju imenovan je Nermin Salman, koji dolazi s pozicije regionalnog direktora Gorenja za Srednji istok, Iran i Sjevernu Afriku.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram