Zatvori
Poslovni Puls
10/10/2014

Zagrebačka pivovara počinje s izvozom "Žuje" na korejsko tržište

U Zagrebačkoj pivovari danas je potpisan ugovor o prodaji i distribuciji Ožujskog piva kojega će kompanija CKB Co. Ltd. plasirati na tržište Republike Koreje. Ugovor su potpisali regionalni predsjednik Zagrebačke pivovare za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju Sergey Yeskov i predsjednik Uprave kompanije CKB Co. Ltd Won Jong Sun. Događanju su prisustvovali i predsjednik Uprave grupacije Borim CS, u čijem sklopu posluje komanija CKB Co. Ltd. Chung Chong Cheon te predstavnici Republike Koreje u Hrvatskoj - veleposlanik Nj.E. g. Hyungwon Suh i konzul Won Jae Uhm koji su svojim dolaskom istaknuli važnost ovoga događanja....

Potpisivanju ugovora o prodaji i distribuciji omiljenog hrvatskog pivskog branda, popularne Žuje, prisustvovali su i pomoćnik ministra gospodarstva Ismar Avdagić te voditelj Odjela za izvaneuropske zemlje u samostalnom sektoru za gospodarske bilateralne odnose Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH Refik Šabanović pozdravljajući tako svaku gospodarsku inicijativu i međunarodnu suradnju koja za cilj ima poticanje izvoza hrvatskih proizvoda, posebice na daleka tržišta kao što je Republika Koreja.

Na svečanosti potpisivanja ugovora o plasmanu Ožujskog piva na tržište Republike Koreje Sergey Yeskov je izjavio: „Ponosni smo što smo i ovaj put prvi te da smo jedina domaća pivarska kompanija koja će plasirati omiljeni domaći pivski brand na izazovno tržište Republike Koreje. Vjerujemo da će kvaliteta omiljenog hrvatskog lagera biti prepoznata i na korejskom tržištu te da će popularna Žuja, koja iza sebe ima 120 godina tradicije i dosljedne izvrsnosti, zadovoljiti potrebe i želje tamošnjih ljubitelja piva“.

Na događanju je također istaknuto kako je, zahvaljujući prepoznatljivim brandovima i inovacijama kojima je cilj kontinuirano unaprjeđenje kvalitete proizvoda, Zagrebačka pivovara lider na hrvatskom tržištu piva. Upravo ta liderska pozicija sa sobom nosi odgovornosti i zaduženja kao što je i širenje tržišta te plasman domaćih pivskih brandova u zemlje širom svijeta.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram