Zatvori
Poslovni Puls
26/06/2014

Instant kraj za prvu hrvatsku low-cost aviokompaniju

Iako je 30. lipnja trebala službeno početi s radom, prva hrvatska low cost aviokompanija Fly Dalmatian najavila je gašenje poslovanja i to zbog odustajanja jedanog od ulagača...

"Na našu veliku žalost Dalmatian je donio odluku o prekidu prodaje karata zbog odustajanje jednog od investitora. Ovo odustajanje utjecalo je na našu mogućnost da vama, putnicima, pružimo odgovarajuću uslugu i podršku od strane Dalmatian-a te, na žalost, ne očekujemo da će se ova situacija promijeniti u kratkom roku. Zbog toga smo donijeli ovu odluku, kako bi zaštitili interese naših putnika.

U skladu s tim, obavijestili smo našu banku (PBZ) da izda POTPUNI POVRAT sredstava svim putnicima koji su kupili kartu od Dalmatian-a, što odmah stupa na snagu. Banka je danas započela s izvršavanjem povrata sredstava i putnici mogu očekivati povrat sredstava na svoje kreditne kartice s kojih je izvršeno plaćanje karata.

Mi, Dalmatian, iskreno se ispričavamo za bilo kakve neugodnosti koje smo vam prouzrokovali", stoji u priopćenju objavljenom na web stranicama Fly Dalmatiana.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram