Zatvori
Poslovni Puls
20/05/2015

Zvuči nevjerojatno: U Konzum po laboratorijske pretrage!?

"Aviva laboratorijski paketi od sada i u Vašem susjedstvu", hvali se na svojim internetskim stranicama Konzum Ivice Todorića, u čijim je trgovinama sada moguće obaviti i - laboratorijske pretrage, javlja Index...

"Obavljanje laboratorijskih pretraga vrši se u zasebnim prostorijama prodajnih mjesta Konzuma, u kontroliranim uvjetima koji udovoljavaju zahtjevima zdravlja i sigurnosti, a sve analize obavljaju se u medicinsko - biokemijskom laboratoriju Poliklinike Aviva. Nalaze možete podići idući dan ili ih dobiti elektronskom poštom isti dan", poručuju iz Konzuma.

Poliklinika Aviva u sudskom je registru zavedena kao klinika ortopediju, internu medicinu, psihijatriju, neurologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, radiologiju, opću kirurgiju, ginekologiju, oftalmologiju, kliničku farmakologiju i citologiju, dermatologiju, urologiju, otorinolaringologiju, medicinu rada i onkologiju s dijagnostikom i rehabilitacijom sa medicinsko-biokemijskim laboratorijem. Osnivač Poliklinike Aviva je Agrokor Ivice Todorića.

Laboratorijske pretrage u Konzumu ipak neće biti moguće obaviti svaki dan, već će one u odabranim Konzumovim trgovinama biti dostupne na određene datume, tijekom unaprijed predviđenog radnog vremena.

"Nalazi se podižu na istom mjestu idući dan, a nalazi laboratorijskih pretraga napravljenih u subotu podižu se na info pultu Konzum prodavaonice u ponedjeljak. Određeni nalazi čekaju se duže vrijeme - osoblje će Vas upoznati s pojedinostima", poručuju iz Konzuma uz napomenu da "ne obavljaju pretrage stolice i urina", jer valjda to ipak ne bi bilo higijenski.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram