Zatvori
Poslovni Puls
25/03/2018

Danas istječe rok za prijavu za Executive MBA i MBA stipendije!

 Vodeća poslovna škola u jugoistočnoj Europi, COTRUGLI Business School, dvanaestu godinu zaredom dodjeljuje Executive MBA  i MBA stipendije ambicioznim pojedincima svjesnima da su ulaganje u znanje i kvalitetno umrežavanje nužni za napredak u karijeri.

COTRUGLI Business School jedina je međunarodna AMBA (Association of MBA's) akreditirana poslovna škola u Hrvatskoj. Okuplja uspješne i perspektivne polaznike te priznate međunarodne predavače i stručnjake, a trenutačno ima čak 2000 polaznika i alumnija. Ako želite postati dio COTRUGLI obitelji putem stipendije, iskoristite priliku i prijave se do 25. ožujka.

Prijaviti se možete putem web stranice scholarships.cotrugli.org.

 

Koji su uvjeti za prijavu?

Ako ste do sad  stekli minimalno petogodišnje relevantno radno iskustvo na pozicijama srednjeg ili višeg menadžmenta, završili ste fakultet te znate engleski jezik, ovo je prilika koju ne smijete propustiti.

 

Kolika je vrijednost stipendija?

Dodijelit će se četiri polovične te nekoliko stipendija u iznosu od trideset posto ukupne školarine.

 

Kakav je tijek selekcijskog postupka?

Proces za prijave sastoji se od dva kruga. Prvi je korak online prijava na scholarships.cotrugli.org. Drugi dio selekcijskog procesa sastoji se od motivacijskog intervjua s predstavnicima Škole, a najbolji kandidati bit će pozvani na stipendijsko finale u Zagrebu.

Svi kandidati imaju jednake izglede u predstavljanju svojih konkurentskih prednosti, vještina i sposobnosti na cjelodnevnom natjecanju pred članovima žirija.

Prijaviti se možete putem web stranice scholarships.cotrugli.org.

 

Zašto se kandidati odlučuju za MBA program?

Budući da su intervjui s kandidatima već počeli, zanimalo nas je koji su najčešći motivacijski faktori koji navode kandidate da se prijave. Donosimo najčešće razloge:

1.Povećanje upravljačkih i poduzetničkih znanja i kompetencija

2.Networking – poznavanje vrhunskih stručnjaka, međunarodnih predavača te kolega iz struke i ostalih industrija

  1. Veća konkurentnost pri zapošljavanju ili napredovanju u karijeri uz pomoć međunarodno priznate MBA diplome
  2. Želja za pokretanjem vlastitog biznisa

Prijaviti se možete putem web stranice scholarships.cotrugli.org.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram