Zatvori
Konzum
Foto: Konzum
PoslovniPuls
12/10/2022

Konzum će do kraja godine svim zaposlenicima isplatiti 2.000 kuna nagrade

Iz Konzuma su najavili kako će u listopadu svojim radnicima isplatiti 1.100 kuna nagrade za dobre poslovne rezultate ostvarene u ljetnoj sezoni 2022. godine, a do kraja godine uvode i poseban dodatak od 300 kuna koji će isplaćivati mjesečno i kojim zaposlenicima žele pomoći u suočavanju s inflacijom i povećanim životnim troškovima.

"Snaga našeg tima i izvanredan doprinos svih naših kolegica i kolega do posebnog izražaja dolaze upravo za vrijeme turističke sezone. Upravo oni svojim su radom najviše zaslužni za ostvarenje odličnih poslovnih rezultata Konzuma, a posebno u ovoj sezoni koja je nadmašila naša očekivanja. Istovremeno, svjesni smo vremena u kojem živimo i činjenice da svakodnevni troškovi života kontinuirano rastu. Stoga su i ova dodatna sredstva koja im isplaćujemo naš izraz zahvalnosti i način na koji im pokazujemo koliko ih cijenimo“, izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

Novo veliko ulaganje u zaposlenike vrijedno je gotovo 20 milijuna kuna, a dolazi u godini koju je kompanija i započela povećanjem plaća većine svojih zaposlenika. Najprije je u siječnju 2022. plaća povećana za više od 9.000 zaposlenih u maloprodaji, veleprodaji, logistici i online prodavaonici u što smo uložili više od 100 milijuna kuna, a potom je radnicima isplaćena i nagrada od 500 kuna neto kao zahvala za uspješno poslovanje u prethodnoj godini. U to smo, zajedno s isplatom regresa, uložili dodatnih 17 milijuna kuna, stoji u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram