Zatvori
Poslovni Puls
19/11/2018

OTVORENA VRATA: Velika potražnja za predavanjima iz prodaje, ostalo još malo mjesta!

Prošli smo tjedan pisali kako je COTRUGLI Business School organizirao "Open Door"na kojemu ste se mogli prijaviti za predavanje iz Strategic Management modula koji predaje profesor Gianpaolo Odarda.

Međutim, taj je modul u vrlo kratkom roku popunjen te se sada već otvaraju prijave za "Open Door" predavanje profesora Primoža Hvale, koji će predavati o prodaji.

Predavanje je u sklopu MBA programa i modula Sales management, a na kojemu možete sudjelovati u jednom od nekoliko segmenata.

Predavanje će se održati 14. - 16.12.2018., ali budući da vlada veliki interes, što dokazuje i vrlo brzo popunjen prethodni event, organizatori predlažu da se prijavite što prije. PRIJAVITE SE OVDJE.

 

ODLIČNA PRILIKA DA TESTIRATE MBA – EVO I ZAŠTO

Odlična je ovo prilika da testirate MBA program i vidite jeste li spremni za novi iskorak u karijeri, budući da je interno istraživanje pokazalo kako 91% alumnija napreduje na poslu za vrijeme ili nakon studiranja66% njih je izjavilo kako im se povećala plaća tijekom ili nakon programaViše informacija o istraživanju možete pročitati ovdje.

Vrhunsku kvalitetu predavanja garantira i AMBA akreditacija koju posjeduje samo 2% poslovnih škola u cijelom svijetu. Predavanja su na engleskom jeziku, a najčešće se radi u timovima.

 

PRIJAVE ZA OTVORENA VRATA

Prijave za otvorena vrata su ograničene, pa vas pozivam da se prijavite što prije kako bi osigurali svoje mjesto. Predavanje će se održati u razdoblju od 14. do 16.12., a više informacija i prijavnicu možete potražiti ovdje.

 

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram