Zatvori
Marijan Palić
13/11/2018

OTVORENA VRATA: Iskusite predavanje u vodećoj poslovnoj školi u regiji!

COTRUGLI Business School, vodeća poslovna škola u Jugoistočnoj Europi organizirala je otvorena vrata za 2 modula koja su na rasporedu do kraja godine.

Trenutno traju prijave za predavanje iz Strategic Management modula koji predaje profesor Gianpaolo Odarda. Inače, profesori na COTRUGLI Business School su konzultanti, a ocjenjuju se nakon svakog predavanja, prosječna ocjena profesora prelazi 9.4.

 

ODLIČNA PRILIKA DA TESTIRATE MBA - EVO I ZAŠTO

Odlična je ovo prilika da testirate MBA program i vidite jeste li spremni za novi iskorak u karijeri, budući da je interno istraživanje pokazalo kako 91% alumnija napreduje na poslu za vrijeme ili nakon studiranja, 66% njih je izjavilo kako im se povećala plaća tijekom ili nakon programa. Više informacija o istraživanju možete pročitati ovdje.

Vrhunsku kvalitetu predavanja garantira i AMBA akreditacija koju posjeduje samo 2% poslovnih škola u cijelom svijetu. Predavanja su na engleskom jeziku, a najčešće se radi u timovima.

 

PRIJAVE ZA OTVORENA VRATA

Prijave za otvorena vrata su ograničene, pa vas pozivam da se prijavite što prije kako bi osigurali svoje mjesto. Predavanje će se održati u razdoblju od 23. do 25.11., a više informacija i prijavnicu možete potražiti ovdje.

 

ODLIČNA ISKUSTVA

U nastavku se nalazi iskustvo jedne od polaznica programa na COTRUGLI Business School, koja je napredovala u karijeri nakon prolaska programa. Radi se o Jasminki Rojko, koja je s pozicije CEO u Raiffeisen Factoringu prešla na poziciju RBA - Izvršni direktor poslovanja s velikim poslovnim sustavima i poduzećima u stranom vlasništvu.

Više pozitivnih iskustava alumnija COTRUGLI Business School možete vidjeti i ovdje. Ne zaboravite se prijaviti na otovrena vrata, to možete učiniti klikom ovdje.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram