Zatvori
Poslovni Puls
09/05/2018

Dvostruki rast čitanosti PoslovnogPulsa u odnosu na prethodno razdoblje

PoslovniPuls u posljednjih je mjesec dana narastao dvostruko u odnosu na prethodni period. U razdoblju od 7. travnja do 7. svibnja PoslovniPuls je posjetilo 45.557 čitatelja, dok je u razdoblju od 7. ožujka do 7. travnja portal posjetilo 23.327 čitatelja.

Veliki je to rast, posebno kada se uzme u obzir da je u siječnju posjeta portala bila 11.229 čitatelja. Vjerujemo kako je PoslovniPuls ovim rastom čitanosti ukazao na ono što želimo istaknuti, kako ne postoji portal koji edukativnim sadržajem direktno cilja na populaciju studenata, mlađih managera i poduzetnika.

Uskoro vam donosimo još mnoštvo novih kolumnista, koji su stručnjaci u svojim područjima. Isto tako, uvodimo i nove sadržaje kao što je Podcast (što pažljivo pripremamo).

Ukoliko se želite i vi uključiti u ovaj brzorastući projekt, kroz kolumne, pisanje ili nešto sasvim drugo, svakako mejl pošaljite na nikola.krolo@poslovnipuls.com

 

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram