Zatvori
Poslovni Puls
10/07/2017

Najveći morski most na svijetu dobit će punjače za električne automobile

Postaje za punjenje električnih vozila bit će postavljene na najvećem na svijetu morskom mostu, vlasti su izjavile u subotu...

Glavna struktura mosta koji spaja Hong Kong, Zhuhai i Macao dovršena je u petak.

Predstavnici guangdonškog ogranka China Southern Power Grid su izjavili da će do kraja 2017. biti postavljeno i stavljeno u uporabu 550 postaja, što je investicija od 90 milijuna yuana (13 milijuna američkih dolara). Oni će pomoći u "omogućavanju zelenog razvoja," sudeći prema tvrtki.

Postaje će se moći koristiti za punjenje različitih vrsti električnih vozila, poput javnih autobusa, autobusa za daleka putovanja, putničkih autobusa, shuttlova i električnih taksija. Izgradit će se 429 DC postanja za punjenje i 121 AC postaja za punjenje.

Izgradnja mosta u obliku slova Y trajala je sedam godina, te će on krajem godine biti otvoren za javnost. Putovanje između Hong Konga i Zhuhaija smanjit će s prijašnjih tri sata na samo 30 minuta, čime će se daljnje integrirati gradovi u delti Biserne rijeke, prenosi CRI.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram