Zatvori
Poslovni Puls
11/04/2017

Dukat "normalizirao" poslovanje s Konzumom

Iz Dukata je stiglo službeno priopćenje o normalizaciji poslovnih odnosa s Konzumom...

"Zagrebački Dukat nastavlja isporučivati cjelokupni asortiman u trgovine Konzuma, te potrošači na prodajnim mjestima Konzuma, kao i do sada, mogu pronaći uobičajeni asortiman Dukata. Normalizacija poslovnih odnosa s Konzumom posljedica je uspostavljenog dijaloga i povjerenja između dobavljača, Vlade i Vladinog povjerenika, gospodina Ante Ramljaka, koji se tijekom dana sastao s dobavljačima i bankama", stoji u priopćenju. "Isto tako", dodaje se, "Dukat će i nadalje otkupljivati sve svježe sirovo mlijeko svojih kooperanata te preuzeto mlijeko redovno plaćati u ugovorenim rokovima, kako je to bilo i do sada".

"Vjerujem kako je Vlada novim zakonskim okvirom omogućila stabilizaciju hrvatskog gospodarskog sustava u kojem će slučaju banke osigurati priljev novih financijskih sredstava dok će mjeničnu izloženost dobavljača prema bankama tretirati kao dug sustava Agrokora", rekao je Alen Fontana, direktor Dukata.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram